ATOMSKO RAZDVAJANJE DUŠE, Nikola Lloyder

ATOMSKO RAZDVAJANJE DUŠE, Nikola Lloyder

SKU: WPPZ-110004

15,93  (120,02 kn)

Autor: Nikola Lloyder

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:


Sažetak:

OVA KNJIGA NE DONOSI PRIČE O TAJNAMA DA BI ONE NA KONCU TAKVE I OSTALE, VEĆ IH DOKIDA.

Autor se rukovodi uniformiranom znanošću, orijentiran na europsku kulturno-znanstvenu baštinu,zadržavajući okvir kršćanske civilizacije, pozivajući se na postojeće zakonitosti i načela, praveći korak naprijed za razumijevanje aktualnih problema čovjeka, svijeta i stvoritelja. Gotovo telegrafski, holistički i etiološki ovom knjigom objašnjava:

  • Fenomen smrti i mogućnost njenog nadilaženja, sa ciljem produljenja života pa i onda kada se znanstveno-statistički to smatra nemogućim itd.
  • Tajnu života, i mogućeg donora anorganskoj prirodi na stazi evolucije.
  • Objašnjenja za eventualnu natprirodnost, uvodeći kršćansku vjersku teologiju u znanstvenu raspravu, pokušavajući oslikati stvoritelja znanstvenim poveznicama.
  • Pronalaženjem objašnjenja za tajnu istodobnosti, skidam masku sa fenomena DEJA VU i nudim model za mogućnost mijenjanja sudbine u specifičnim situacijama; tajnu telepatije; uzrok istodobnosti kod iskustva kliničke smrti, itd.
  • Tumačenjem inerioriziranih psihičkih moći, otkrivaju se prirode mentalnih elemenata i previranja njihovih dominacija, omogućavajući definiranje čovjeka, čime čitatelj dobiva mogućnost biti vlastiti psihoanalitičar i psihoterapeut.
  • Uvidom u fizikalna svojstva prostora i vremena i njihovih odnosa sa energomaterijom, otkriva: uzrok graničnoj brzini; uzrok dualne prirode; mogući uzrok tamnoj energiji; uzročne odnose za oscilacije električnog i magnetskog polja, za funkcije raspada kontinuuma, itd.

Uzimajući u obzir interese ljubitelja popularne znanosti, autor je uvjeren, kako ovim predstavljanjem ne nudi samo reklamu koja nadilazi stvarni sadržaj. Ova sadrži energiju koja opravdava reklamu.

Bilješka o autoru/autorici:

Znanje je dijelom pohranjeno u knjigama i dio je uvijek dostupne znanstvene baštine. Znanje može biti pohranjeno u memoriji pojedinca koji ga može primjenjivati bilo predajom bilo praktičnom primjenom, praćeno psihičkim dispozicijama, izražavajući talente, doprinoseći prosvjetiteljskom djelovanju.
I jedno i drugo doprinosi onoj inteligenciji koja ima žara i sposobnosti u potrebi za razmišljanjem i analizama. A za to nitko nije povlašten jer je svakom ponuđeno.
Stoga je manje zanimljivo gdje i kako je netko stjecao znanja i kojim porivima je zadobio žar za intelektualnom radoznalosti. Bitne su misaono-analitičke sposobnosti praćene empirijskim. I po svemu dani rezultati.

Ja nisam eksperimentator jer za to nemam potrebne laboratorije, stoga se javljam kao teoretičar koji će više ili manje ostaviti dojam na čitatelja u nadi da će ovaj rad na mnoge djelovati inspirativno doprinoseći nastojanjima njihovih okupacija. Izlaganja o vlastitom trudu i veličini svoje intelektualne osobnosti, kao dodatne sugestije, držim nepotrebnim. Karakter ove knjige zahtijeva obraniti temu. Ako sam u tome uspio, onda se čitatelju otkriva i moje zvanje. Jer djela koja osoba čini u tome ga i potvrđuju. U protivnom bi reklama nadišla proizvod.

Ključne riječi: Rubna područja znanosti, produljenje života, ezoterija 

E-mail: nikolalloyder@gmail.com

Naslov: Atomsko razdvajanje duše
Autor: Nikola Lloyder
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2014.
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.