1. I 3. ČASNIK PALUBE PRIRUČNIK ZA POLAGANJE ISPITA, M. Matić

1. I 3. ČASNIK PALUBE PRIRUČNIK ZA POLAGANJE ISPITA, M. Matić

SKU: W-0467

44,46  (334,98 kn)

Autor: Marina Matić

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:


Sažetak:

Priručnik za polaganje ispita za 1. i 3. časnika palube obrađuje ispitna pitanja koje je propisalo Ministarstvo pomorstva, prometa i infrastrukture Republike Hrvatske. U kratkim crtama daju se odgovori na pitanja iz navigacije i planiranja putovanja; rukovanja teretom i stabilnosti broda; manevriranja brodom i pravila za izbjegavanje sudara na moru; sigurnosti na moru; održavanja broda; pomorske meteorologije; pomorskog prava i engleskog jezika.

Priručnik je usko povezan sa edukativnim video materijalima na web stranici www.marinapomorac.com i zajedno sa njima predstavlja cjeloviti komplet za pripremu za ispite.

Bilješka o autorici:

Marina Matić rođena je 1981. godine u Šibeniku. Nakon završene srednje Prometno-tehničke škole u Šibeniku i Pomorskog fakulteta u Splitu, odrađuje vježbenički staž i stječe zvanje 3. časnika palube. Od 2006. godine radi kao predavač i konzultant u edukaciji i razvoju edukacije pomoraca u pomorskim učilištima. Sa razvojem informacijskih tehnologija, nastoji približiti i olakšati edukativni proces pomorskim nautičarima u Republici Hrvatskoj i široj regiji.

Ključne riječi: prvi časnik palube, treći časnik palube, navigacija, nautika, pomorstvo, kapetanski ispit, poručnički ispit

Link: www.marinapomorac.com
E-mail: Marina Matić

Naslov: 1. i 3. Časnik palube priručnik za polaganje ispita
Autorica: Marina Matić
Broj stranica: 416
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2016.
ISBN: 978-953-336-280-9
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.