ZARA 2, Jure Karamarko

ZARA 2, Jure Karamarko

SKU: W-0979

9,95  (74,97 kn)

Autor: Jure Karamarko

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:

“ Čak 13.000 ljudi pročitalo je prvi dio hit romana Zara.

Nastavak priče nam donosi neke starije, zrelije i ostvarene ljude koji su bili uvjereni da su emocije iz
njihove prošlosti tamo i ostale. Bili su u krivu…”

Bilješka o autoru/autorici:

Bilo bi glupo i uvredljivo napisati da je Jure Karamarko u ovom trenutku aktivni navijač koji, eto, piše navijačke romane. Slijedom mnogih životnih okolnosti posljednjih godina, Jure se u svojim temama, knjigama, blogovima i tekstovima postavlja samo kao onaj koji novinarski pristupa navijačkoj tematici. Drži tu stranu u svojim tekstovima i temi i analizira ih sa strane – navijačkim očima. Već neko vrijeme kao navijač nije aktivan, ali je intenzivno angažiran u javnom pisanju i javnoj obrani navijačkog poretka u zemlji gdje isti taj svijet pljuje više od četiri milijuna ljudi. Preko nekadašnjeg bloga Ispod tepiha prije puno godina, pa bloga Zadnji trzaj, koji je tada čak otisnut u knjigu, sve do bloga Od subote do subote, razvijao se stil pisanja za specifičnu navijačku publiku.
Prvi navijački roman koji je Jure napisao nosi ime Grafičar i pročitan je nekoliko tisuća puta. Nakon Grafičara Jure je napisao i nastavak i dao mu ime Genova. Iza toga je napisao zreliji roman Kradljivci snova te svakim sljedećim uratkom popravlja i nadograđuje svoj stil pisanja u tom navijačkom žanru. Nakon Kradljivaca snova Jure je objavio roman Posljednja generacija istoka, a ni mjesec dana kasnije romane Zara i Padobran. Iste godine nakon ljeta objavljuje roman Huligan Pero, a svega 43 dana kasnije i Huligan Pero 2. Sljedeću godinu otvara s prvi poslovnim romanom 352 dana u lokalu i već na proljeće objavljuje Huligan Pero 3, te 7 mjeseci kasnije ovaj roman.

E-mail: Jure Karamarko 

 

Naslov: Zara 2
Autor: Jure Karamarko
Broj stranica: 78
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2019 .
ISBN: 978-953-336-631-9
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.