XAREVĀS AZYK, Antun Vlašić

SKU: W-1432

35,00  (263,71 kn)

Autor: Antun Vlašić

Nakladnik: Vlastita naklada

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Xarevās Azyk, ili jezik Xarevās, izgovara se Harevas, jest osam godina stvaran iz želje da se napravi umjetan jezik koji bi bio mističan i nalikovao hrvatskom jeziku, tako da se sastoji od modificiranih kajkavskih i ćakavskih riječi, podosta posuđenih iz izumrle bodjulske scakajšine Krka i Raba poznatije kao Gan Veyan, istočnoslavenskih i zapadnoslavenskih izraza, na slavenskom korijenu raznih novotvorenica, raznih izoliranih izmišljenih riječi. Modeliran je da djelomično podsjeća na bugarski i makedonski. Ima magičnu i očaravajuću auru, podsjeća na hrvatski ali nije hrvatski, podsjeća na staroslavenski i ruski ali opet odudara od njih, ja kao autor i sam se ovom čudu čudim, jednostavno mi je bilo suđeno da ga stvorim, jednostavno je fantastičan.

Pročitajte, proučite pa se uvjerite da li je moj stvaralački dojam ispravan.

 

Bilješka o autoru:

Antun Vlašić, po tko zna koji put pao u tamu matrijalnog ograničenja 08. Kolovoza 1992. u Slavonskom Brodu, pisac umjetnih jezika, najneobičniji lik, telemit, astrolog, thoth tarot tumač, ljubitelj Veda a osobito Bhagavat Gite, voli proučavati izumrle jezike i dijalekte. Najomiljenija knjiga mu je Liber Al, diktiran 1904. od strane entiteta Aiwassa, a osobito treće poglavlje Ra-Hoor-Khuit.

Najdraži grad mu je Bangkok, a najviše voli piti crnu kavu sa prahom od kurkume uz mantru Naga Nagave.

E-mail: Antun Vlašić

 

Naslov: Xarevās Azyk
Autor: Antun Vlašić
Broj stranica: 392
Nakladnik: Vlastita naklada
Godina izdanja: 2023.
ISBN: 978-953-50509-1-9
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.