VODIČ JEDNE TARZANICE, Lucija Dešpoja

VODIČ JEDNE TARZANICE, Lucija Dešpoja

SKU: WSPM-140003

13,26  (99,91 kn)

Autor: Lucija Dešpoja

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:

Knjiga je namijenjena svim ljudima koji nisu zadovoljni vlastitim životom iz raznoraznih razloga. Ukazuje na povezanost misli i osjećaja, te na ispravno služenje istima. Vodi ka ispunjenju punog potencijala svake osobe, kako bi uživala u bogomdanim alatima vlastite pažnje, koja joj omogućuje kreiranje potpuno novog života. Ujedno će vas i nasmijati kratkim pričama i zgodama.

Bilješka o autorici:

Autorica je po struci turistička djelatnica. Nije znanstvenica već žena od prakse, čiji je cilj ukazati i donijeti na svijet sreću i zadovoljstvo milijunima ljudi.
Ostvarivanje vlastite i tuđe slobode, te širenje svijesti sveopće populacije, postalo je njeno zadovoljstvo, te rado i otvoreno surađuje sa svim ljudima, koji su željni istinske ispunjenosti i sreće.

Ključne riječi: Širenje svijesti, ljubav, misli i osjećaji, vodič, Tarzanica

E-mail: Lucija Dešpoja

Naslov: Vodič jedne Tarzanice
Autor: Lucija Dešpoja
Broj stranica: 110
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2014.
ISBN: 978-953-336-119-2
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.