VJEČNI SANJAR, Mirna Prpić

VJEČNI SANJAR, Mirna Prpić

SKU: W-0571

11,95  (90,04 kn)

Autor: Mirna Prpić

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:


Sažetak:

Poezija kroz koju se ogledava autoričina duša. Osjećaji i ljepota života pretočeni u riječi. Ljubav, romantika, nostalgija, snovi i vjera ukrašavaju ovu poeziju. Zbirka pjesama, misaonih, romantičnih i pejzažnih.

Bilješka o autorici:

Rođena 1991.godine u Rijeci. Živi u Senju. Piše pjesme od osnovnoškolske dobi. Po zanimanju upravna pravnica, ali oduvijek obožava pisati i stvarati. Vječni sanjar njena je prva zbirka poezije. Nada se da je to tek početak. Zaljubljenica u pisanu riječ i poeziju.

Ključne riječi: Zbirka pjesama, poezija, vječni sanjar, blog, mirna prpić

E-mail: Mirna Prpić

Naslov: Vječni sanjar
Autorica: Mirna Prpić
Broj stranica: 100
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2016.
ISBN: 978-953-336-357-8
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.