VEZALI SMO ŽELJE U ŠARENE KRPICE, Dubravka Tintor

VEZALI SMO ŽELJE U ŠARENE KRPICE, Dubravka Tintor

SKU: W-1110

21,10  (158,98 kn)

Autor: Dubravka Tintor

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:

Postoji misao da život imitira umjetnost. Ako tome dodam da je umjetnost jezik duše, mogu se nadati da će zbirka poezije Vezali smo želje u šarene krpice potaknuti čitaoca na prisjećanje o vlastitoj božanskoj prirodi, kojoj svako živo biće organski pripada. Zbirka je rezultat višegodišnjeg osluškivanja poruka iz prirode i etera koje sam, kroz pjesme interpretirala i kroz ilustracije, shvaćajući da je put do svoje prave prirode vođen vlastitim unutrašnjim glasom.

Bilješka o autorici:

Dubravka Tintor rođena je u Rijeci 13.09.1987. godine. 2014. godine završila je studij glume na Akademiji umetnosti Novi Sad i stekla akademski naziv master dramski i audiovizuelni umetnik. 2016. godine završava program stručnog osposobljavanja u Gradskom kazalištu lutaka Rijeka. Član je Hrvatskog društva dramskih umjetnika. Kroz život aktivno radi na širenju svjesnosti o higijeni uma i duha, sve se više otvarajući prema iscjeljujućim energijama prirode kao putu za kreiranje uvjeta za zdrav život na svakom nivou. Iskustva stječe i kroz česta putovanja koja je uvijek stavljaju u nove okolnosti i izazove zahtijevajući od nje prisutnost u sadašnjem trenutku, što prirodno rezultira pucanjem naučenih koncepata i širenjem vidika

Ključne riječi: Poezija, bezuvjetna ljubav, univerzalna ljubav, put srca, jezik duše, pet elemenata, majka Zemlja, čovjek kao dio prirode

E-mail: Dubravka Tintor 

 

Naslov: VEZALI SMO ŽELJE U ŠARENE KRPICE
Autorica: Dubravka Tintor
Broj stranica: 78
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2021 .
ISBN: 978-953-336-739-2
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

 

Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.