UPOZNAJTE SEBE KROZ ASTROLOGIJU (2010) Nedjeljko Bronzan

UPOZNAJTE SEBE KROZ ASTROLOGIJU (2010) Nedjeljko Bronzan

SKU: WPPZ-100001

6,64  (50,03 kn)

Autor: Joško Sindik

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

 

Sažetak:
Knjiga je namijenjena podjednako i laicima i odličnim poznavaocima astrologije, ali i svima onima koji imaju interesa za društvene znanosti, za sebe sama, te za ljude koji ga okružuju. Ona ne donosi nikakve bitne inovacije iz područja samih astroloških naučavanja, ali daje teorijski i empirijski kritički osvrt na ovaj teorijski pristup razumijevanju čovjeka i svijeta. U tom kontekstu, iznosi načela subjektivne i (potencijalno) objektivne astrologije, te daje jednostavni i neposredno upotrebljivi sustav sinteze astroloških podataka u cjelovitija (i potencijalno objektivnija) tumačenja ličnosti pojedinca. Uz dovoljnu kritičku “distancu”, knjiga može pomoći čitatelju da na još jedan način, makar iz zabave, pokuša upoznati sebe. S druge strane, može dati smjernicu za kritičko sagledavanje postojećih prirodnih i društvenih znanosti, te drugih alternativnih načina tumačenja čovjeka i svijeta.

Bilješka o autoru:
Nedjeljko Bronzan je po temeljnoj struci psiholog, koji se znanstveno profilirao u interdisciplinarnim područjima društvenih znanosti. Premda oduvijek (premda ne suviše rigidno) pozitivistički orijentiran, istovremeno se i kritički zanimao za mnoga znanstvena, pseudoznanstvena i možda-u-budućnosti-znanstvena područja. Smatra da kritičko sagledavanje svijeta iz različitih perspektiva potencijalno ljudima može pomoći u traganju za vlastitim identitetom, istinom, što objektivnijoj spoznaji svijeta kakav jest i ljudi kakvi jesu (ma što sve ove riječi značile).

Naslov: UPOZNAJTE SEBE KROZ ASTROLOGIJU
Autor: Nedjeljko Bronzan
Broj stranica: 50
Nakladnik: Redak
Godina izdanja: 2010.
ISBN: 978-953-7595-21-0
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.