UMJETNA INTELIGENCIJA, Đorđe Nadrljanski

SKU: W-1549

30,00  (226,04 kn)

Autor: Đorđe Nadrljanski

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Ova knjiga zamišljena je kao sadržaj koji se temelji na poznavanju digitalizacije i digitalne transformacije. Knjiga je namijenjena širokoj publici, uključujući kreatore politika, javnost i dionike u svim područjima znanosti.

Napisana je netehničkim jezikom i sadrži gledišta istaknutih istraživača i praktičara. Publikacija ispituje različite teme, uključujući trenutnu, nadolazeću i potencijalnu buduću upotrebu umjetne inteligencije u znanosti, gdje je potreban napredak kako bi se bolje služilo znanstvenom napretku i promjenama u znanstvenoj produktivnosti.

U knjizi se govori o sustavu ili stroju sposobnom da zamijeni zdrav razum, što trenutno nije moguće postići s bilo kojim oblikom dostupne umjetne inteligencije. Umjetna inteligencija je tehnologija posvećena tome da strojeve učini inteligentnima, a inteligencija je ona kvaliteta koja čovjeku omogućuje da primjereno i s predviđanjem funkcionira u svojem okruženju.

 

Naslov: Umjetna inteligencija
Autor: Đorđe Nadrljanski
Broj stranica: 208
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2024..
ISBN: 978-953-336-993-8
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.