UMIJEĆE JAVNOG NASTUPA, Maja Mahovlić

UMIJEĆE JAVNOG NASTUPA, Maja Mahovlić

SKU: W-1344

33,18  (249,99 kn)

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:

Javni nastup izaziva velik strah kod mnogih ljudi. Patite li i sami od straha od javnog nastupa, znajte da to nije ništa neobično. Cilj ove knjige je upoznati vas s vještinom javnog nastupa, otkriti zbog čega nam javni nastupi izazivaju nelagodu ili strah, ali i provesti vas kroz jednostavne i praktične vježbe pomoću kojih ćete bolje upoznati sebe, osnažiti samopouzdanje te unaprijediti svoju vještinu javnog nastupa.

 

Bilješka o autorici:

Maja Mahovlić diplomirala je novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti te ima bogato iskustvo rada u medijima kao radijska i televizijska novinarka, urednica i voditeljica. Kao glasnogovornica upoznala je ‘drugu stranu medalje’ javnog nastupa gostujući u brojnim medijima. Nema vrste javnog nastupa u kojoj se nije okušala, a danas drži radionice za studente, vodi konfrencije te pomaže svojim polaznicima Treninga javnog nastupa da prevladaju strahove i nauče uživati u vještini koju smatra jednom od najljepših i najvažnijih ljudskih vještina.

Ključne riječi: javni nastup, strah od javnog nastupa, prezentacijske vještine, komunikacijske vještine, govorništvo, javni govor, izjave za medije, nastupi u medijima

E-mail: Maja Mahovlić

 

Naslov: Umijeće javnog nastupa
Autorica: Maja Mahovlić
Broj stranica: 204
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2022.
ISBN: 978-953-336-878-8
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

 

Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.