UMIJEĆE IGRE, Igniss

UMIJEĆE IGRE, Igniss

SKU: WPPR-130013

11,81  (88,98 kn)

Autor: Igniss

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:


Sažetak:

“Umijeće igre” je dugo očekivani Ignissov uradak: potpuni vodič zavođenja za muškarce, od početka do kraja. 

altaltaltalt

Knjiga teče poput jedne velike priče koju je vrlo lako slijediti od početka do kraja. Modularna struktura s preko 40 uokvirenih dodataka omogućava brz i jasan pregled stvari na koje treba paziti, iznimki i neobičnih slučajeva, te izvlačenje korisnih stvari bez obzira na prijašnju razinu iskustva i karakterne osobine pojedinca.

“Umijeće igre” nije knjiga za žene, iako je autoru drago da se žene educiraju o tome što muškarci moraju proći kako bi ih osvojili, zašto stvari funkcioniraju tako, te na koji način muškarci tumače neke njihove akcije.

Iako autorov blog ima skoro pola tisuće članaka (od čega otprilike polovicu u obliku korisnih savjeta za muškarce) i lako bi sam ispunio jednu opsežnu monografiju, knjige “Umijeće igre” NIJE KOLEKCIJA ČLANAKA S BLOGA. Knjiga se sastoji velikom većinom od originalnog materijala pisanog tako da prilagodljivo prati prosječan tok zavođenja. Dijelovi preneseni s bloga – obrađeni, modificirani, uklopljeni u ostali materijal ili kopirani ako koncept apsolutno nije bilo moguće drukčije opisati – ne čine više od 25% knjige.

Što kažu čitatelji? Evo nekih reakcija (zaštićenih poput likova iz filma Reseroir Dogs):

“Knjiga je super, kao što sam i očekivao.” – čitatelj P

“Moram ti se pohvaliti, pratio sam uputstva iz knjige i smuvao devojku iz odma!” – Čitatelj ‘D’

Bilješka o autoru:

Igniss još od ljeta 2011. polarizira javnost svojim sociološkim analizama muško-ženskih odnosa, feminizma i popularnih mitova o ljubavi, seksu i spolovima. Unutar samo pola godine od svog početka, blog je stekao široku prepoznatljivost na području bivše Jugoslavije i raširio se najviše osobnim preporukama onih kojima je pomogao. Podrška stotina ljudi (oba spola!) koji su prepoznali kvalitetu savjeta i pohvalili originalnost i iskrenost bloga su najveća nagrada i ono što održava autora u borbi protiv trollova s margina društva koje vrijeđa podizanje tišine s ove teme. Njegove članke prenijeli su drugi blogovi, forumi i čak i neki stilski magazini. Osim igre, Igniss se bavi pisanjem fikcije, kuhanjem, plesom i origamijem, a govori 3 jezika.

Ključne riječi:
igra, zavođenje, igrač, zavodnik, romantika, ljubav, seks, bivša, barenje, kuvanje, osvajanje, izlasci, komunikacija, upad, spoj, veza, brak, samopouzdanje, žene, muškarci, igniss, umijeće igre, igniss blog, roosh, roissy, ljubavni savjeti, poljubac

Link:igniss.blog.hr
E-mail: Igniss

Naslov: Umijeće Igre
Autor: Igniss
Broj stranica: 178
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2013.
ISBN: 978-953-336-076-8
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.