TO SI TI, Ernest Meštrović

TO SI TI, Ernest Meštrović

SKU: W-0838

11,55  (87,02 kn)

Autor: Ernest Meštrović

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:

Tridesetak priča koje čine ovu knjigu nastale su djelom kao opis iskustva tijekom bolesti supruge, a dio u promišljanju o vlastitom životu nakon njezine smrti.

Svijet koji stvaramo u mislima, sazdan od slika, osjećaja, često se razlikuje od stvarnosti, a stvarnost je teško vidjeti, spoznati.

Na način kao da najdraže mjesto u kući odluči ukrasiti slikama, umjetninama, umjesto kistom, autorove slike nastaju riječima, opisima i pitanjima često lišena odgovora. U tim trenucima čini se da odgovori leže u racionalnih spoznajama, u drugom času, vizuru stvaraju boje čistih emocija.

Premda ponekad kroz teške riječi i sumorne opise, autor daje jednostavan smjer i odgovor- život je vrijedan i jedinstven.

Bilješka o autoru:

Ernest Meštrović (1967), redoviti naslovni profesor Kemijskog odsjeka PMF-a Sveučilišta u Zagrebu, bavi se stručnim i znanstvenim istraživanjima te primjenom kemije u području farmaceutske industrije gdje radi više od petnaest godina. Do sada je objavio niz znanstvenih radova stručnih publikacija, priopćenja na kongresima, stručnih mišljenja i komentara. Aktivan je u popularizaciji znanosti te podržava aktivnosti u kojima sudjeluju mladi i studenti. Pored znanstvenih i stručnih tekstova objavljivao je tekstove u obliku kolumna, mišljenja i komentara. Knjiga pod naslovom „To si ti“ prva je samostalna knjiga ovog autora u kojoj kroz osobno iskustvo koje je vezano uz bolest i smrt supruge propitkuje smisao života na raskoraku između razuma temeljenog na znanosti i osjećaja koji utječu na mnoge odluke i postupke

Ključne riječi: Život, bolest, smrt, znanost, kemija, lijekovi, emocije, osjećaji

E-mail: Ernest Meštrović

Naslov: To si ti
Autor: Ernest Meštrović
Broj stranica: 202
Nakladnik: Redak
Godina izdanja: 2018.
ISBN: 978-953-336-536-7
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

 

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.