SAVRŠENA SIMFONIJA, Sabina Golub

SAVRŠENA SIMFONIJA, Sabina Golub

SKU: W-1176

10,62  (80,02 kn)

Autor: Sabina Golub

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:

Što je život bez ljubavi?

Najsnažnija sila na svijetu spaja Božicu Zemlje Cybele i neustrašivog mladića Arijana koji svojim bijegom od kuće kreće u avanturu života otkrivajući svijet čarobne šume i neodoljivu idilu koju ona tvori.
Savršena simbioza između biljnih i životinjskih vrsta te sklad ljepote i boja pokazuje nevjerojatnu snagu univerzuma. Priča prikazuje da sve stvoreno ima svoju svrhu i razlog i puno lekcija koje se tek trebaju naučiti.

 

Bilješka o autorici:

Sabina Golub rođena je 26. prosinca 1991. g. u Našicama. Završila je srednju školu u Donjem Miholjcu za zanimanje prodavača. Velika je zaljubljenica u prirodu i sve vrste umjetnosti i traži svoje „mjesto pod suncem“.

Ključne riječi: ljubav, mašta, šuma, životinje, Arijan, Cybele

E-mail: Sabina Golub

 

Naslov: Savršena simfonija
Autor/autorica: Sabina Golub
Broj stranica: 50
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2021.
ISBN: 978-953-336-704-0
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

 

Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.