SAMSARA, Zlatko Lukić

SKU: W-1395

18,00  (135,62 kn)

Autor: Zlatko Lukić

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Autor na jedinstven i interesantan način opisuje putovanje jedne duše kroz sve prošle živote i kako karma utječe na njegov sadašnji život. Benjamin i supruga Ema žive skladnim životom u Nizozemskoj, a jedna zamalo kobna prometna nesreća otvori potisnuta sjećanja na njihove prošle živote i pokrene lavinu pitanja, koja dr. Goldbergstein nastoji razjasniti. Kako će i hoće li uopće Benjamin i Ema zaustaviti vječnu patnju i prekinuti začarani krug povratka na ovaj svijet?

 

Bilješka o autoru:

Zlatko Lukić rođen je 1953. u Zagrebu. Od tada do danas putuje, piše, luta, stvara, istražuje i voli. Živio je u 14 gradova diljem Europe i osim pisanja koje je jedino bilo konstanta, imao je 49 zanimanja. Iz svakog tog grada, mjesta i ljudi koji su prolazili pored njega, crpio je inspiraciju, a jedini njegov pokretač je stvaranje. Ima ti izvedene drame i 30 objavljenih djela od kojih su neka i nagrađena. U nastajanju je nekoliko naslova, a pisanje nikada ne prestaje jer pisac uvijek piše, pa barem i u mislima.

Link: https://zlatkolukic.com/

E-mail: Zlatko Lukić

 

Naslov: Samsara
Autor: Zlatko Lukić
Broj stranica: 136
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2023.
ISBN: 978-953-336-905-1
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.