SA SNOVIMA JE LAKŠE, Majda Fradelić

SA SNOVIMA JE LAKŠE, Majda Fradelić

SKU: W-0637

10,62  (80,02 kn)

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:

Zbirka je to od sedamdesetak pjesama raspoređenih u cikluse i predstavlja jedinstven otisak osjećaja i promišljanja žene čiji senzibilitet pokriva, osim osobnih, intimnih, pejzažnih i socijalne teme, jer ona duboko suosjeća sa svima koji pate i koji su obespravljeni. No, bez obzira koji su osnovni motivi njezinih pjesama, ta je poezija duboko misaono-refleksivna.

Bilješka o autorici:

Majda Fradelić je rođena 6. 9. 1962. godine u Splitu. Diplomirala je na splitskom Ekonomskom fakultetu. Piše standardnim književnim jezikom, kao i čakavštinom, a tematski raznoliko. Također piše i poeziju za djecu. Zastupljena je u više zbirki poezije, zbornika i časopisa. Prisutna je na književnim internet – portalima šire regije.

Ključne riječi: Majda Fradelić , Sa snovima je lakše , poezija

E-mail: Majda Fradelić

Naslov: Sa snovima je lakše
Autorica: Majda Fradelić
Broj stranica: 102
Nakladnik: ULKU „ Vlaho Bukovac “
Godina izdanja: 2017.
ISBN: 978-953-8134-02-9
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.