PUSTOLOVNI ŽIVOT GORANA FILIPOVIĆA - I. DIO, Ante Majić

PUSTOLOVNI ŽIVOT GORANA FILIPOVIĆA – I. DIO, Ante Majić

SKU: WPRZ-110032

13,27  (99,98 kn)

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

 

Sažetak:

Ovaj roman bavi se djetinjstvom i odrastanjem Gorana, dječaka u provincijskom okruženju s mnoštvom dječačkih pustolovina (gradnja brane, formiranje družine, susret s članovima kriminalne skupine, njihovo hvatanje i privođenje), smrt oca i odlazak na školovanje koji opisuju naglo sazrijevanje dječaka. Razvijena fabula romana odvija se u veselom, pitoresknom seoskom ambijentu s mnoštvom zanimljivih događanja i predstavlja period u životu dječaka s jasnom i poučnom porukom na kraju priče. Skori nastavak ovog romana možemo ubrzo očekivati.

Bilješka o autoru:

Ante Majić rođen je 13. listopada 1977. godine u Imotskom.
Srednju kemijsko-tehničku školu završio u Imotskom, diplomirao na Visokoj policijskoj školi te stekao zvanje kriminalist.
Piše i objavljuje poeziju: International Literary Institute, ERATO 04 (‘Jer ja sam pjesnik’), objavljuje po raznim časopisima, piše tekstove za glazbu (klapska pjesma ‘Dalmacijo ti si naša mati’, glazba: Ante Vujević Đigo; sakralna pjesma ‘Božji pastir’ izvedena na Zlatnoj harfi ’10, glazba: Ivan Glibota Crni, balada ‘Uvenula grana’ izvođena na Imofestu ’04, glazba: Leo Škaro itd.)
Ovo je prvi roman u kojem je opisano odrastanje i život seoskog dječaka na životnoj prekretnici kojemu možemo očekivati skori nastavak.

Link: Ante Majić
E-mail: Ante Majić 1, Ante Majić 2, Ante Majić
Naslov: Pustolovni život Gorana Filipovića – I. dio
Autor: Ante Majić
Broj stranica: 46
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2011
ISBN: 978-953-7595-54-8
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.