PLAVUŠIN BIJEG IZ KALIFORNIJE, Ivanka Matijević

PLAVUŠIN BIJEG IZ KALIFORNIJE, Ivanka Matijević

SKU: WPRZ-140102

13,27  (99,98 kn)

Autor: Ivanka Matijević

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:

Katarina,mlada samohrana majka uspješno preživljava različita životna iskušenja.Kad se već gotovo i pomirila sa postojećom situacijom-ostaje i bez posla.U potrazi za novim zaposlenjem zajedno s djetetom napušta sredinu za koju je baš ne vežu neka lijepa sjećanja i počinje sve iznova.Koliko će joj u tome pomoći Dominik,naočit mladić poprilično mlađi od nje? Ili Francesco,vremešan i situiran muškarac koji ih vidi u Italiji? U kom će pravcu krenuti i do kakvih spoznaja doći? Da je ranije poznavala svojih 5 zlatnih pravila da li bi izbjegla bar dio proživljenih nevolja? Koliki je put od plahe,samozatajne i prostodušne djevojke do izravne,borbene i nesputane žene? Koliko je razočaranja bilo potrebno za tu transformaciju? Neumorno tražeći bolji život i zraku sreće za svoju malu obitelj poput Feniksa ustaje iz pepela i ..ide dalje…Kamo i kako? Pročitajte u Plavušinom bijegu iz Kalifornije.

Bilješka o autorici:

Ivanka Matijević rođena je 1976.godine u Prizni.Završila je Opću gimnaziju u Senju te Studij kulture i turizma na Filozofskom fakultetu u Zadru.Diplomirani je turistički komunikolog a od 2004.radi u društvu za linijski prijevoz putnika.

Ključne riječi:
Plavuša, životna škola, savjeti, ljubav, sreća

Naslov: Plavušin bijeg iz Kalifornije
Autor: Ivanka Matijević
Broj stranica: 148
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2015.
ISBN: 978-953-336-178-9
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.