OSNOVE SEKSUALNE MEDICINE, Nataša Mrduljaš - Đujić

OSNOVE SEKSUALNE MEDICINE, Nataša Mrduljaš – Đujić

SKU: W-0623

13,27  (99,98 kn)

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak: 

Teme priručnika obuhvaćaju: komunikaciju o seksualnim problemima, najčešće poremećaje seksualnih funkcija u muškaraca i žena, definicije i razradu pojmova spola, roda i seksualne orijentacije te rodne disforije. Govori se o kroničnim bolestima i seksualnosti, kao i o seksualnosti u osoba starije dobi, utjecaju lijekova na seksualnu funkciju, seksualnoj terapiji, seksualnom zlostavljanju i drugim temama zanimljivim profesionalcima i svim zainteresiranima.

Seksualnost kao tema u liječničkim ordinacijama i u radu s pacijentima gotovo da i ne postoji. Ovim priručnikom ukazuje se na pristup problemima iz ovog kompleksnog i interdisciplinarnog područja te na komunikaciju o „osjetljivim“ sadržajima s ciljem primjene stečenih znanja u svakodnevnom radu. Na taj način podiže se svijest o važnosti seksualnog zdravlja za ukupno zdravlje osobe. Time otvaramo mogućnosti i pacijentima da o svojoj seksualnosti slobodnije govore i tako podižu kvalitetu svog života i zdravlja.

Bilješka o autorici:

Nataša Mrduljaš-Đujić, rođena 6. svibnja 1964. godine, doktorica medicine – specijalistica obiteljske medicine, doktorica znanosti. Od 1987. godine radi na otoku Braču u obiteljskoj medicini, od 1991. godine u Postirama. Magistrira na Medicinskom fakultetu u Rijeci 1996. godine (Magistarski rad: O nekim karakteristikama depresije u bolesnica s karcinomom dojke), a doktorira na Medicinskom fakultetu u Splitu 2014. godine (Doktorska disertacija: Upotreba pisma pacijentu kao metode u edukaciji studenata medicine).

Od 1999. godine, suradnik je Medicinskog fakulteta u Splitu – Katedre za obiteljsku medicinu, na kojoj je izabrana za asistenta 2002. godine. Pred završetkom je edukacije iz psihoanalitičke psihoterapije i seksologije.

Ključne riječi: seksualno zdravlje, seksualni poremećaji u žena, seksualni poremećaji u muškaraca, seksualnost u osoba starije dobi, poremećaji rodnog identiteta, seksualna terapija, lijekovi i seksualna funkcija

E-mail: Nataša Mrduljaš – Đujić

Naslov: Osnove seksualne medicine
Autor: Nataša Mrduljaš – Đujić i suradnici
Broj stranica: 162
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2017.
ISBN: 978-953-336-394-3
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.