ODLAZNI PERON, Domagoj Rogulj

ODLAZNI PERON, Domagoj Rogulj

SKU: W-1250

10,62  (80,02 kn)

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:

Zbirka „Odlazni peron“ je bilješka jednog vanjskog i unutarnjeg putovanja u formi poezije i ilustracija. Ona poziva čitatelja na obilazak različitih predjela Europe, te povratak ishodišnom Mediteranu kao portalu za ulazak u vlastiti unutarnji svijet i njegovo hrabro istraživanje. Na tom se putu čitatelj susreće s pojavama današnjeg doba, od nezaustavljivog razvoja tehnologije do utjecaja društvenih mreža i drugih fenomena koji oblikuju složeni portret suvremenog čovjeka, često ga udaljavajući od sebe samoga. No, ispod svih tih slojeva čovjek je i dalje „nešto više/ od zbroja svojih bjegova“, a poezija sredstvo osvještavanja te istine.

 

Bilješka o autoru:

Domagoj Rogulj rođen je u Splitu 1978. godine. „Odlazni peron“ njegova je druga pjesnička zbirka, nakon „Palme na sjevernoj polarnici“ koju je objavio u vlastitom izdanju 2019. Pjesme su mu objavljivane u časopisima Poezija i Riječi, kao i na književnim web portalima, te čitane na Radiju Split i na Trećem programu Hrvatskog radija. Ušao je u širi izbor za Nagradu za književnost   na   društvenim   mrežama  Post   Scriptum  2018.   godine.   Uz   pisanje  poezije,   u slobodno vrijeme bavi se i crtanjem i ilustracijom. Trenutno živi i radi u Zagrebu.

Ključne riječi: Odlazni peron, poezija, ilustracije

 

Naslov: Odlazni peron
Autor: Domagoj Rogulj
Broj stranica: 90
Nakladnik: Ogranak Matice hrvatske u Splitu
Godina izdanja: 2021.
ISBN: 978-953-7797-55-3
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

 

Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.