OBILJE NADAHNUĆA – ZBIRKA PRIČA ZA BOLJI ŽIVOT, Tamara Preprović

OBILJE NADAHNUĆA – ZBIRKA PRIČA ZA BOLJI ŽIVOT, Tamara Preprović

SKU: W-1074

17,12  (128,99 kn)

Autor: Tamara Preprović

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:

Knjiga sadrži 98 inspirativnih i motivirajućih priča.

Iz uvoda:

Predstavlja li Vam ponekad buđenje i susret s novim danom teret zbog obveza koje Vas čekaju? Možda ste postavili ciljeve koje biste željeli ostvariti, ali osjećate manjak motivacije potreban za njihovo ostvarenje.

Gubite li vjeru u sebe i svoje sposobnosti? Bojite se neuspjeha? Ponekad Vam nedostaje entuzijazma, a radoznalost i dječju zaigranost odavno Vam je zamijenio pritisak života?

Ako ste se prepoznali u navedenim pitanjima, niste jedini. Većini ljudi nedostaje stvaralačke, kreativne snage koja vodi do novih ideja i rješenja.

Ta je snaga poznatija pod nazivom nadahnuće.

Prepoznavši ovo kao jedan od najčešćih problema suvremenog načina života, odlučila sam osmisliti zbirku nadahnjujućih priča.

Možda se sada pitate: “Zašto baš priče?”.

Odgovor je vrlo jednostavan.

Puke nas činjenice i teorija rijetko kada nadahnjuju da živimo kvalitetnijim i ispunjenijim životom, dok priče imaju moć buđenja osjećaja, a njih pamtimo cijeli život. Baš zato priče i njihove pouke mogu živjeti zauvijek u našim srcima.

Ove Vas priče mogu nadahnuti da se obogatite mudrošću i da ojačate vjeru u sebe.

Mogu Vas ohrabriti, potaknuti na poboljšanje odnosa i dati Vam snage za uspješno ostvarenje ciljeva koje ste si zadali.

Vjerujem da će Vas posljednje poglavlje koje govori o stvarnim junacima, koji su usprkos raznim nedaćama ostvarili nezamislivo, nadahnuti da i Vi već danas budete korak bliže ostvarenju snova.

A ono što je možda i najvažnije, vjerujem kako ćete uz pomoć ovih priča shvatiti da nikada niste sami na životnom putu, bez obzira na okolnosti u kojima se nalazite.

Većina priča nadahnuta je i prilagođena pričama nepoznatih autora, kojima sam duboko zahvalna na poruci koju su podijelili sa svima nama. Neke sam priče sama osmislila. Možda ste koju od njih već čuli pa, ako je tako, dopustite im da Vas ponovno podsjete tko ste uistinu i za što ste sve sposobni.

Želim Vam ugodno čitanje.

S ljubavlju,
Tamara

Bilješka o autorici:

Tamara Preprović rođena je 1. svibnja 1987. godine u Koprivnici. Poduzetnica je i direktorica tvrtke za digitalni marketing. Već duži niz godina proučava duhovnost, motivaciju i osobni razvoj. Suosnivačica je internetske zajednice, bloga i YouTube kanala Kako misliti pozitivno preko kojeg motivira ljude na pozitivne promjene i poboljšanje kvalitete života općenito. Možete joj se obratiti na mail  kakomislitipozitivno@gmail.com
Web adresa bloga je  www.kakomislitipozitivno.info

Ključne riječi: pozitivna psihologija, motivacija, samopomoć, duhovnost

Link: www.kakomislitipozitivno.info.

E-mail: kakomislitipozitivno@gmail.com

 

Naslov: Obilje nadahnuća – zbirka priča za bolji život
Autorica: Tamara Preprović
Broj stranica: 180
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2020.
ISBN: 978-953-336-683-8
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

 

 
Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.