O'RINN, Luka Marić

O'RINN, Luka Marić

SKU: WPRZ-120053

14,59  (109,93 kn)

Autor: Luka Marić

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

SAŽETAK:

Pri rođenju, Alen O’Rinn na par trenutaka umire, no na čudo svih, budi se bez traga da mu je išta bilo. Nakon toga život mu je pun teških, ponekad i neobjašnjivih događaja. Smrt strica, rastava braka roditelja, odlazak sestre te grubo ponašanje njegova oca samo su neki od njih. No sve se mijenja kada upoznaje ljubav svog života – osobu s kojom uspijeva zaboraviti sve svoje muke, no sreća ga ne prati dugo, jer uskoro saznaje da mu se životu bliži kraj… No na njegovu sreću, umjesto da umre, pada u komu te se stvara na neobjašnjivom mjestu za koje nikada nije mogao ni zamisliti da postoji!

BILJEŠKA O AUTORU:

Luka Marić rođen je 30. prosinca 1991. godine u Splitu. Pohađao je Osnovnu školu Brda, nakon koje se upisuje u Školu za dizajn, grafiku i održivu gradnju, gdje maturira na smjeru Grafičkog tehničara. Nakon završene srednje škole, doškolovava se u školi Ivora – IT and management, za Web dizajnera.
Pisanjem se počeo baviti u srednjoj školi. Od malih nogu fasciniran svemirom i nepoznatim svjetovima, ovom pričom odlučuje postati dio njih.

Ključne riječi: O’Rinn, Marić, Luka, Početak, Unuk, Prva, Dvojnik, Alen, Leo, Eduard, Andrea, Cameron, Svemir, Planet, Znanstvena, Fantastika, Zemlja, Prava, Nastavci, Promjene

E-mail:Luka Marić

Naslov: O’Rinn
Autor: Luka Marić
Broj stranica: 238
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2012.
ISBN: 978-953-336-013-3
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.