NAŠ VRŠNJAK DYLAN DOG (1986-2016), Dinko Kreho

NAŠ VRŠNJAK DYLAN DOG (1986-2016), Dinko Kreho

SKU: W-1122

11,28  (84,99 kn)

Autor: Dinko Kreho

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:

Britko i duhovito pisana pripovijest o stripu koji je obilježio generacije, hitu talijanske škole, Bonellijevom Dylanu Dogu. Za fanove serijala knjiga donosi nova čitanja, neortodoksan izbor epizoda, i njihovo promišljanje unutar specifičnog konteksta SFRJ i država koje su je naslijedile. Oni, pak, koji ovaj strip nikad nisu imali u rukama u Krehinoj će autobiografski obojenoj knjizi moći pronaći raznovrsne i uzbudljive uvide u društvene silnice koje su oblikovale naše živote u protekle tri decenije – a možda i povod da daju priliku i samom Dylanu Dogu.

Bilješka o autoru:

Dinko Kreho piše i objavljuje eseje, poeziju, književnu kritiku i kratku prozu, te prevodi s francuskog jezika. Dosad je objavio tri pjesničke i jednu esejističku knjigu, kao i jednu radio dramu (u koautorstvu). Trenutno živi u Zagrebu kao slobodni autor.

Ključne riječi: Dylan Dog; strip; Bonelli; strip u SFRJ; strip u Hrvatskoj

Link: https://hrvatskodrustvopisaca.hr/hr/clanstvo/clan/dinko-kreho

Naslov: Naš vršnjak Dylan Dog (1986-2016)
Autor: Dinko Kreho
Broj stranica: 110
Nakladnik: Redak
Godina izdanja: 2021.
ISBN: 978-953-336-747-7
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

 

Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.