MOŽDA SAMO SANJAM, Dejan Ćurlić

MOŽDA SAMO SANJAM, Dejan Ćurlić

SKU: W-1335

15,79  (118,97 kn)

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:

Ljubav. Emocija najviše opjevana, slavljena koliko i prezrena, osjetna, a nevidljiva, sveprisutna, a tajnovita, želja je i san svakog ljudskog bića.

Voljeti i razumjeti ljubav. Prepoznati sebe i svoj put dok nekog držiš za ruku, a priželjkuješ dotaknuti za srce, ono je što neupitno počiva u svakom od nas i temelj je na kojem Dejan Ćurlić gradi svoje poetske snove.

Žudnja i strahovi. Predanost i žal. Nedostajanje i nadanje. Sjeta. Čežnja. Nemir i strast. Sve je to dio unutarnjeg svijeta i iluzije ljubavi dok ide kroz svoje dane u potrazi za utopijom.

Senzualno, moćno i gotovo opipljivo on ljubi ženu, a zapravo ideju žene, u svojoj nemogućnosti da sljubi sve te ideale u jednoj osobi. Pa da mu potraju. I budu živi. Opipljivi. Stvarni. Da ih udahne i osjeti. Proživi. Ili oživi iznova već odsanjano i prošlo.

Imati, a ne imati, gotovo kao prokletstvo, osjeti se u gorkom okusu žaljenja za minulim trenucima, dodirima i vlastitoj ideji sreće.

U želji da spozna i razumije sam sebe pretače sve doživljeno i ne doživljeno u stih. Jer stih može biti savršena slika emocije. I žene, kao ultimativnog bića, fantazije i želje. Sna.

“Možda samo sanjam” savršeni je dojam koji na nas ostavlja ljubav.

Bilješka o autoru:

Dejan Ćurlić rođeni je Zagrepčanin, a u svom rodnom gradu živi i radi cijeli svoj životni vijek. Sretno je oženjen i ponosan otac dvoje djece. Iako je po zanimanju fizioterapeut i profesionalno se bavi ljudskim tijelom, da bi namirio potrebe svoje duše, piše.

Piše od rane mladosti, povremeno i neredovito, piše zato što voli i zato što jednostavno mora. Pjesme je počeo pisati dosta kasno, u zrelim godinama, a u njima iskazuje sve ono što u stvarnom životu ne može. One su na neki način bijeg u drugi i bolji svijet, u njima postaje ono što doista jest – i tužan i sretan, i slab i jak.

O objavljivanju svoje zbirke pjesama dugo je razmišljao. Bila je to potreba da iza sebe ostavi nasljeđe u obliku pisane riječi, a ona je s vremenom jačala. Pozitivne kritike obitelji i prijatelja te prijatelja s društvenih mreža ohrabrile su ga da svoju želju ostvari i započne avanturu zvanu objavljivanje zbirke pjesama, prve, ali svakako ne i posljednje.

Ključne riječi: Ljubavna poezija, pjesme

Link: društvene mreže:

Instagram profil: instagram.com/vodenjak_48/

Twitter profil: twitter.com/vodenjak_48/

E-mail: Dejan Ćurlić

Naslov: Možda samo sanjam
Autor: Dejan Ćurlić
Broj stranica: 112
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 0.
ISBN: 978-953-336-869-6
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.