MARIS I NJENI STRAHOVI, Blanka Kuzmanić

MARIS I NJENI STRAHOVI, Blanka Kuzmanić

SKU: W-0777

10,22  (77,00 kn)

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:

Djevojčica Maris se suočava s mnogim strahovima – od uobičajenih razvojnih, poput straha od odvajanja, mraka, čudnih zvukova, doktora, zubara, životinja, pa sve do straha od roditeljske kazne, škole, kritike te usamljenosti. Kako ne bi bila odbačena od drugih – prilagođava se, ali samo na kratko vrijeme jer shvaća – Čovjek može biti sretan samo ako svima pokaže svoje pravo lice.

Biti svoj po bilo koju cijenu.

Na šaljiv i neobičan način priča se dotiče i onih ozbiljnijih strahova – straha od kritike i usamljenosti koji neke ljude koče gotovo cijeli život. Svakom strahu je na kraju dodan i savjet (uglavnom u šaljivom tonu), tako da cijela priča dobiva i neki savjetodavni, kao i psihološki karakter.

Ključne riječi: Razvojni strahovi, Savjeti, Biti svoj, Biti drugačiji, Humor

Naslov: Maris i njeni strahovi
Autorica: Blanka Kuzmanić
Broj stranica: 126
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2018.
ISBN: 978-953-336-494-0
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

 

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.