LJUBAV – OSJEĆAJ BLAŽENSTVA I BOŽJEG SAVRŠENSTVA, Mara Radanović

LJUBAV – OSJEĆAJ BLAŽENSTVA I BOŽJEG SAVRŠENSTVA, Mara Radanović

SKU: W-0986

9,29  (70,00 kn)

Autor: Mara Radanović

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:

Predanje Gospodinu budi čežnju u duši za još većom blizinom, za još većim predanjem. Duša pri tom postaje sve svjesnija sebe, svoje malenosti, a s druge strane sve svjesnija Božje veličine. Tu pak izranja djetinje pouzdanje i želja za izručenjem u Božje ruke, jer Bog je otac pun ljubavi. Tu počinje teći Marina pjesma i pjesme koje govore o tome što se događa u nutrini “Kad otvoriš srce Gospodinu…” (str. 102).
Mara je iz svog odnosa s Bogom poput sv. Ivana, shvatila ono najbitnije, a to je da je Bog Ljubav. Tako nastaju pjesme jedna za drugom koje pjevaju o takvom Bogu i koje se s ljubavlju obraćaju Bogu koji je Ljubav. Zato “Uvijek ljubi” (str. 104), “Ljubav od Ljubljenoga” (str. 105), jer “Bože, tvoja ljubav je beskrajna” (str. 45), a on duši uzvraća “Dođi meni, dijete moje” (str. 50), “Dođi Ocu svome” (str. 51).
A što znači ljubiti i isplati li se ljubiti? Odgovor daje naslov –“Tko ljubi taj trpi i pati, a u vječnosti se isplati!”. Zato Ljubav ljubi i kad je napuštena…
Odgovor je dakle, uvijek u ljubavi i u odnosu s Bogom koji je Ljubav.
o. Petar Galić

Bilješka o autorici: Rođena 22.08.1962. godine u Brštanovu.

E-mail: Mara Radanović 

 

Naslov: Ljubav – osjećaj blaženstva i Božjeg savršenstva
Autor: Mara Radanović
Broj stranica: 144
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2020 .
ISBN: 978-953-336-672-2
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

 

Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.