LIK SLIKE - IMAGING THE IMAGE, Grupa autora

LIK SLIKE – IMAGING THE IMAGE, Grupa autora

SKU: W-0906

19,91  (150,01 kn)

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:

Knjiga Lik slike / Imaging the Image  okuplja osamnaest znanstvenika društveno humanističkog kruga koji se bave vizualnom kulturom i umjetnošću. Zbornik na hrvatskom i engleskom jeziku, rezultat je međunarodnog znanstvenog skupa Teorijski dijalozi, koji se deset godina (2009.-2019.) održava pri Filozofskom fakultetu u Rijeci. Radi se o značajnom doprinosu novim interpretativnim strategijama vizualne umjetnosti u vremenu izbrisanih granica između stvarne i virtualne, rukotvorene i elektroničke, te vrijedne i besprizorne slike

Bilješka o autoru/autorici:

Dr.sc. Nataša Lah, povjesničarka je i teoretičarka umjetnosti, zaposlena kao izvanredna profesorica na Odsjeku za povijest umjetnosti Filozofskog fakulteta u Rijeci.

Dr.sc. Nenad Miščević, filozof je i sveučilišni profesor na Odsjeku za filozofiju, Filozofskog fakulteta u Mariboru i CEU u Budimpešti.

Dr.sc. Miško Šuvaković, estetičar, teoretičar umjetnosti i sveučilišni profesor na Fakultetu za medije i komunikacije u Beogradu.

 

Ključne riječi: Teorija vizualnih umjetnosti, vizualni studiji, znanost o slici

E-mail: Kontakt

 

Naslov: Lik slike – Imaging the Image
Autor: Nataša Lah, Nenad Miščević, Miško Šuvaković
Broj stranica: 376
Nakladnik: Filozofski fakultet Sveučilišta u Rijeci
Godina izdanja: 2019 .
ISBN: 978-953-7975-88-3
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

 

Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.