LIBAR OD KAMENA I MELODIJE LJUBAVI, Marin Petković Borčić

LIBAR OD KAMENA I MELODIJE LJUBAVI, Marin Petković Borčić

SKU: W-0674

9,95  (74,97 kn)

Autor: Marin Petković Borčić

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Zahvale: Ima osoba koje su izravno ili neizravno pridonijele ovoj knjizi, znale one to ili ne:

Ivana, Siniša, Ana i Danica Petković, Ante, Marin, Ivna i Fanika Tomaš, Nada, Antonio, Anđela i Joško Rogošić, Ivica, Janez, Ivana i Marina Tepeh, Jadranka Peričić, Jakov Karajić, Marin Grković, Marko Grgić, Mia Radica, Maša Bračić, Ivan Jurić, Nikša Kuzmanić, Ivan Ćondić, Miro Mršić, Magdalena Zlateska, prof. Vanja i Rade Jurković, Kristina Brajdić, Marko Skejić, Ivana Bartulović, Filip Firić, Ivana Barić, Goce Popovski, dr.Eugenia Marušić, Vanja Gršković, Armatidis Duša.

Posebno se želim zahvalitit Luki Grković i Renati Roić koji se me poticali u stvarnju ove moje zbirke.

Ilustracije:
Maša Bračić, Anthony Vilanca

Bilješka o autoru:

Marin Petković Borčić rođen je 15. kolovoza 1999. u Splitu gdje je završio osnovnu školu Mertojak. Trenutno pohađa 4. razred Prve jezične gimnaziju u Splitu. Još kao osmoškolac počeo je pisati pjesme, pjesma mu je uvijek bila zabava i razbibriga. Napisao je vise od 300 ljubavnih i domoljubnih pjesama.

Domoljubne pjesme napisao je zbog ljubavi i privrženosti prema zavičaju svojih predaka; Vela Luci na otoku Korčuli, a obično se kaže: bez ljubavi prema zavičaju nema ni ljubavi prema domovini.

Hobi mu je nogomet, fotografija i čitanje. Ovo mu je prva zbirka pjesama ispisanih na književnom jeziku i zavičajnom splitskom dijalektu.

Ključne riječi: ljubav, domovina, more

E-mail: Marin Petković Borčić

Naslov: Libar od kamena i melodije ljubavi
Autor: Marin Petković Borčić
Broj stranica: 240
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2017.
ISBN: 978-953-336-427-8
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.