KRIPTO ABECEDA, Jure Karamarko

SKU: W-1509

30,00  (226,04 kn)

Autor: Jure Karamarko

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Nakon knjige KRIPTO ISTRAGA u kojoj sam se bavio s tada nekim svojim točkama na koje obraćam pažnju dok pokušavam pronaći potencijalni kriptoprojekt za ulaganje, zaključili smo da velik broj početnika preskače osnovne korake. I da veliki broj početnika u kriptosvijetu počinje tražiti potencijalno profitabilne projekte, a da ne znaju ni osnovne pojmove u tom svijetu. I baš zato za sve njih, ali i za sve stare igrače kojima je neki pojam promaknuo, ide ova knjiga, ide KRIPTO ABECEDA s čak 109 kriptopojmova na jednome mjestu.

 

Bilješka o autoru:

Jure Karamarko je zaljubljenik u svijet kriptovaluta koji je prije nekoliko godina pokrenuo kripto YouTube kanal i nazvao ga KRIPTO TEME. Nakon nekoliko godina snimanja o kriptovalutama, nakon stotina kripto novosti i praćenja kripto svijeta, Jure pokreće i kripto TikTok kanal na kojem u par mjeseci pričajući o kriptovalutama radi jače rezultate nego na YouTube kanalu u nekoliko godina. Sve ove godine Jure prati kriptovalute i radi svoje kripto istrage kada analizira i kopa po raznim kripto projektima. U ovoj knjizi podijelio je 47 ključnih točaka na koje bi svatko trebao obradatiti pažnju u trenutcima dok radi vlastitu kripto istragu.

E-mail: Jure Karamarko

 

Naslov: Kripto abeceda
Autor: Jure Karamarko
Broj stranica: 132
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2023.
ISBN: 978-953-336-999-0
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.