KRHOTINE CIJELOG, Nataša Jukić

KRHOTINE CIJELOG, Nataša Jukić

SKU: W-1173

13,27  (99,98 kn)

Autor: Nataša Jukić

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:

Zbirka kratkih priča i proznih tekstova iz kuta srednjih godina jedne žene. O prolaznosti, preispitivanjima, radu na sebi i protoku vremena koje nas preoblikuje. Emotivna i topla zbirka koja tješi, budi pitanja i ne nameće odgovore, no na neki način ih osvještava u čitatelju.

Bilješka o autorici:

Nataša Jukić rođena je 1978. u Splitu. Po zanimanju je suradnica u odgojno-obrazovnom procesu, savjetnica Neurolingvističkog programiranja, članica je Društva hrvatskih književnika za djecu i mlade. Organizatorica je radionica za djecu i žene, festivala dječje priče Bajkulin. Živi i radi u Kaštelima. Do sada je objavila šest naslova, ovo je njena sedma knjiga.

Ključne riječi: Proza, žene, srednja dob

E-mail: Nataša Jukić

 

Naslov: Krhotine cijelog
Autorica: Nataša Jukić
Broj stranica: 120
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2021.
ISBN: 978-953-336-777-4
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

 

Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.