JEZIK VANZEMALJACA ANDROMEDE, Antun Vlašić

SKU: W-1460

20,00  (150,69 kn)

Autor: Antun Vlašić

Nakladnik: Vlastita naklada

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Malagū Vērōy, ili jezik vanzemaljaca iz galaksije Andromeda, napravljen je po predaji tih bića za moje nadolazeće djelo znanstvene fantasike gdje će biti određena poglavlja bez prijevoda.

Riječi su približno prevedene izrazima koje označavaju vrste i pojmove na planetu Zemlji, tako da nazivi biljka, životinja i ostalih stvari nisu nazivi za to, nego za slične ekvivalente s njihovih planetarnih sistema. Cijela priča uskoro.

 

Bilješka o autoru:

Antun Vlašić, po tko zna koji put pao u tamu matrijalnog ograničenja 08. Kolovoza 1992. u Slavonskom Brodu, pisac umjetnih jezika, najneobičniji lik, telemit, astrolog, thoth tarot tumač, ljubitelj Veda a osobito Bhagavat Gite, voli proučavati izumrle jezike i dijalekte. Najomiljenija knjiga mu je Liber Al, diktiran 1904. od strane entiteta Aiwassa, a osobito treće poglavlje Ra-Hoor-Khuit. Najdraži grad mu je Bangkok, a najviše voli piti crnu kavu sa prahom od kurkume uz mantru Naga Nagave.

E-mail: Antun Vlašić

 

Naslov: Jezik vanzemaljaca Andromede
Autor: Antun Vlašić
Broj stranica: 72
Nakladnik: Vlastita naklada
Godina izdanja: 2023.
ISBN: 978-953-50509-2-6
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.