IZ POLOVINE DUŠE, Katarina Vrca

IZ POLOVINE DUŠE, Katarina Vrca

SKU: W-0880

10,62  (80,02 kn)

Autor: Katarina Vrca

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:

Stihovi i crtice iz ove zbirke, poetski su prikaz različitih, stvarnih i zamišljenih životnih situacija, ali i rutine svakodnevnice. Zbirka je tematski podijeljena na šest cjelina, koje uključuju autobiografske elemente, tematiku tjelesne ljubavi i emotivne povezanosti, nostalgiju za rodnim krajem i osobna promišljanja. Nastala je kao prkosan odgovor nepoželjnim životnim izazovima, kao zahvala svemu i svima koji su pridonijeli, ali i s namjerom da bude vjetar u leđa samoj autorici i svima koji trebaju vjetar za (po)let.

Bilješka o autorici:

Katarina Vrca je dijete, rođeno 1980. Ona je kap mora svojih rodnih Ploča, i kamenčić ispod Starog grada Sinja. Ona je majka i učiteljica koja od djece uči. Ona je u svakom napisanom stihu ove knjige. Ona je još bezbroj stihova koje će tek ispisati.

E-mail: Katarina Vrca

Naslov: Iz polovine duše
Autorica: Katarina Vrca
Broj stranica: 128
Nakladnik: Redak
Godina izdanja: 2019.
ISBN: 978-953-336-569-5
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.