INTELIGENTNI TRANSPORTNI SUSTAVI U ŽELJEZNIČKOM PROMETU, doc. dr. sc. Hrvoje Haramina

INTELIGENTNI TRANSPORTNI SUSTAVI U ŽELJEZNIČKOM PROMETU, doc. dr. sc. Hrvoje Haramina

SKU: W-0821

18,58  (139,99 kn)

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:

Ovaj sveučilišni priručnik obrađuje mogućnost primjene pojedinih metoda umjetne inteligencije u svrhu unapređenja učinkovitosti željezničkog prometa. U njemu su objašnjeni najvažniji segmenti u okviru sustava upravljanja željezničkim prometom koji predstavljaju podlogu za automatizaciju procesa regulacije željezničkog prometa i vođenja vlakova te primjenu metoda umjetne inteligencije. Ovaj priručnik namijenjen je studentima željezničkog, ITS i gradskog smjera na Fakultetu prometnih znanosti Sveučilišta u Zagrebu.

Bilješka o autoru:

Doc. dr. sc. Hrvoje Haramina rođen je 1980. godine u Zagrebu. Od 2004. godine zaposlen je na Fakulteta prometnih znanosti Sveučilišta u Zagrebu. Voditelj je Katedre za sigurnost željezničkog prometa i Laboratorija za modeliranje i simulacije željezničkih sustava.

Ključne riječi: umjetna inteligencija, upravljanje željezničkim prometom, automatizacija u željezničkom prometu.

Naslov: Inteligentni transportni sustavi u željezničkom prometu
Autor: doc. dr. sc. Hrvoje Haramina
Broj stranica: 178
Nakladnik: Fakultet prometnih znanosti Zagreb
Godina izdanja: 2018.
ISBN: 978-953-243-104-9
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.