HULIGAN PERO 2, Jure Karamarko

HULIGAN PERO 2, Jure Karamarko

SKU: W-0841

13,27  (99,98 kn)

Autor: Jure Karamarko

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak 1. dijela: 

Huligan Pero nastao je iz serijala kratkih priča koje je autor Jure Karamarko objavljivao na Facebooku pred 11.000 čitatelja svakodnevno više od dvije godine. Pero je imaginarni lik iz Splita, veliki navijač nogometnog kluba Hajduk, romantičar, emotivac i veliki borac. Za pravdu, za ideale i neku svijetliju budućnost u zemlji gdje su mnogi pognuli glavu.

Sažetak 2. dijela: 

Kakva se drama dogodila? Tko visi obješen na stablu? Gdje je susjed Ante? Kako su je Pero, Ivana, Luca i ekipa? Je l’ Frane i dalje nestašan? Gdje je Mara u toj priči? Kako se Pero sprema za glasanje? Bole li ga porazi? Provodi li one noći na balkonu uz duvan i dalje? Kako je u novom kvartu? Je l’ trafika živa? Kako ide posao koji je pokrenuo? Kamatere li ga i dalje?  Saznajte u nastavku…

Bilješka o autoru: 

Bilo bi glupo i uvredljivo napisati da je Jure Karamarko u ovom trenutku aktivni navijač koji, eto, piše navijačke romane. Slijedom mnogih životnih okolnosti posljednjih godina, Jure se u svojim temama, knjigama, blogovima i tekstovima postavlja samo kao onaj koji novinarski pristupa navijačkoj tematici. Drži tu stranu u svojim tekstovima i temi i analizira ih sa strane – navijačkim očima. Već neko vrijeme kao navijač nije aktivan, ali je intenzivno angažiran u javnom pisanju i javnoj obrani navijačkog poretka u zemlji gdje isti taj svijet pljuje više od četiri milijuna ljudi.

Preko nekadašnjeg bloga Ispod tepiha prije puno godina, pa bloga Zadnji trzaj, koji je tada čak otisnut u knjigu, sve do bloga Od subote do subote, razvijao se stil pisanja za specifičnu navijačku publiku.

Prvi navijački roman koji je Jure napisao naslovljen je Grafičar i pročitan je nekoliko tisuća puta. Nakon Grafičara Jure je napisao i nastavak i dao mu ime Genova. Iza toga je napisao zreliji roman Kradljivci snova te svakim sljedećim uratkom popravlja i nadograđuje svoj stil pisanja u tom navijačkom žanru. Nakon Kradljivaca snova Jure je objavio roman Posljednja generacija istoka, a niti mjesec dana kasnije romane ZARA i PADOBRAN.

E-mail:  Jure Karamarko

Naslov: Huligan Pero 2
Autor: Jure Karamarko
Broj stranica: 150
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2018.
ISBN: 978-953-336-539-8 (cjelina), 978-953-336-540-4 (svezak 2)
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

 

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.