GOSPODAR UNGŪPŪLŪ, Antun Vlašić

SKU: W-1498

7,00  (52,74 kn)

Autor: Antun Vlašić

Nakladnik: Vlastita naklada

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Gospodar Ungūpūlū je kralj Pyrgovne Sarmade (galaktičke imperije) u udaljenoj galaksiji Andromeda, a radnja se odvija prije 400 milijuna godina na zemljolikom planetu s ljudima koji se pokušavaju sa zelenoglavim kolonizatorima boriti a na kraju dolaze do bolnih spoznanja gdje rušeći “bogove” otkrivaju cijenu i besmislenost slobode. Ovaj SF roman je napisan na jeziku Gān Akratlān, na jeziku Xarevās i na jeziku vanzemaljaca Andromede, sve je u podsvijesti razumljivo, moje tri prethodne knjige, što će im posebnu karizmu davati. Biti će u dodatnim epizodama. Umjetnost ovoga romana je dokaz da najsloženija moguća priča može da stane na 11 stranica, a već nakon četiri stranice imate osjećaj kao da ste gledali spektakularnu triologiju u kinima a ne malu knjižicu čitali, a tumačenje za lakše razumijevanje se nalazi u prilogu, dok je ideja tih bića opisana u prilogu broj 2 koji je istiniti događaj u Hrvatskoj. Ako ne razumijete jezik, nakon što kupite knjigu možete mi se ljubazno kad za dokaz o kupnji uslikate sebe s kupljenom knjigom i računom obratiti elektroničkom poštom na raheruakhety@omail.ai kako bih Vam uručio hrvatski prijevod u pdf formatu koji morate zadržati isključivo za sebe iz poštovanja prema mojim autorskim pravima, mada na hrvatskom nema takvu dimenziju kao na ova tri gore navedena umjetna jezika međusobno ukrižena u štivo.

 

Bilješka o autoru:

Antun Vlašić, po tko zna koji put pao u tamu matrijalnog ograničenja 08. Kolovoza 1992. u Slavonskom Brodu, pisac umjetnih jezika, najneobičniji lik, telemit, astrolog, thoth tarot tumač, ljubitelj Veda a osobito Bhagavat Gite, voli proučavati izumrle jezike i dijalekte. Najomiljenija knjiga mu je Liber Al, diktiran 1904. od strane entiteta Aiwassa, a osobito treće poglavlje Ra-Hoor-Khuit. Najdraži grad mu je Bangkok, a najviše voli piti crnu kavu sa prahom od kurkume uz mantru Naga Nagave

E-mail: Antun Vlašić

 

Naslov: Gospodar Ungūpūlū
Autor/autorica: Antun Vlašić
Broj stranica: 22
Nakladnik: Vlastita naklada
Godina izdanja: 2023..
ISBN: 978-953-50509-3-3
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.