FACEBOOK KAO ORUŽJE, Ivo Šćepanović

FACEBOOK KAO ORUŽJE, Ivo Šćepanović

SKU: WPRZ-110023

9,29  (70,00 kn)

Autor: Ivo Šćepanović

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

 

Sažetak:

Djevojka ruskog porijekla nakon smrti roditelja ostaje sama u Splitu, uživajući potporu strica tajkuna iz Moskve. Skromna Ana Sultanbekova, nezaposlena veterinarka, nesklona modernoj tehnologiji, trpi uvrede i izdaju od razmaženih i neosjećajnih dojučerašnjih prijatelja te bivšeg momka. U jednom trenutku odluči ”kazniti neke ljude”, a kao glavno sredstvo osvete odluči izabrati – Facebook.

 

Bilješka o autoru:

Ivo Šćepanović novinar je agencije Central European News, rođen 9. srpnja 1968. u Hvaru. Dugi niz godina radio je kao reporter lista Slobodna Dalmacija, a nakon toga objavljuje tekstove u nekim od vodećih svjetskih listova poput londonskog Timesa ili Telegrapha, te u novinama i časopisima na doslovno svim kontinentima. Ko-autor je i knjige dokumentarističkog pristupa ”Međugorje – 30 godina fenomena”, izdane na šest jezika.

FACEBOOK AS A WEAPON (english)

Naslov: FACEBOOK KAO ORUŽJE
Autor: Ivo Šćepanović
Broj stranica: 108
Nakladnik: Redak
Godina izdanja: 2011.
ISBN: 978-953-7595-33-3
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.