ELEKTRIČNA MJERENJA I MJERNA NESIGURNOST, Vedran Boras

SKU: W-1317

39,00  (293,85 kn)

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Električna mjerenja obuhvaćaju vrlo široko područje u tehničkim znanostima, a u ovoj je knjizi obrađen samo jedan manji dio tog područja koji je prilagođen nastavnom programu i planu za kolegij „Električna mjerenja” koji se održava na Sveučilišnom dodiplomskom studiju Informatika i politehnika na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu Sveučilišta u Splitu. U ovom udžbeniku obrađena je primjena metode mjerne nesigurnosti na metode izravnog i neizravnog mjerenja osnovnih električnih mjernih veličina analognim i digitalnim električnim instrumentima i uređajima, dok je konstrukcija tih instrumenata obrađena samo u osnovnim crtama.

 

Bilješka o autoru:

Autor je redoviti profesor u trajnom zvanju i u razdoblju od 2006. godine do 2021. godine držao je na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu Sveučilišta u Splitu nastavu iz kolegija „Osnove elektrotehnike“, „Električna mjerenja“, „Primijenjena elektrotehnika“ i „Obnovljivi izvori energije“. Tijekom tog razdoblja objavio je više znanstvenih radova, između kojih i nekoliko znanstvenih radova u kojima je analizirao i primjenu koncepta mjerne nesigurnosti u području električnih mjerenja.

 

Naslov: Električna mjerenja i mjerna nesigurnost
Autor: Vedran Boras
Broj stranica: 568
Nakladnik: Prirodoslovno-matematički fakultet
Godina izdanja: 2023.
ISBN: 978-953-7155-23-0
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.