DIGITALNO OKRUŽENJE I OBRAZOVANJE, Grupa autora

DIGITALNO OKRUŽENJE I OBRAZOVANJE, Grupa autora

SKU: W-0724

5,97  (44,98 kn)

Autor: Grupa autora

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:

U svijetu, koji se transformira sveprisutnim, brzim digitalnim napretkom i temeljnim pomacima na tržištu obrazovanja, većina institucija se širi kako bi nastavila utjecati na rezultate dok je ostala konkurentna i, u nekim slučajevima, u pokretu. Na ovom skupu prikazat ćemo neka pitanja koja institucije moraju uzeti u obzir pri razvoju svoje strategije u ovom brzom digitalnom svijetu obrazovanja. Ta pitanja uključuju; Kako se sveučilišta razlikuju putem digitalnog? Gdje je digitalizacija značajno pojačala diferencijaciju na tržištu? Jesu li visoke škole i sveučilišta, stavljanjem različitih vrsta digitalnih sustava, unaprijedile svoje rezultate? Kako digitalizacija, uistinu, može promijeniti obrazovne performanse? Je li bilo koja od digitalnih inicijativa dovela do nelinearnih inovacija u sveučilišnoj izvedbi? Koje su aplikacije za digitalizaciju imale najveći utjecaj na performanse i zašto? Kako digitalizacija mijenja prioritete, interne organizacije, akademske ponude i zahtjeve za ljudskim resursima? Kako obrazovanje danas integrira digitalnu budućnost? Koja područja primjene pokazuju najveće obećanje u budućnosti – barem za neke institucije?

Bilješka o urednicima:

Prof.dr.sc. Mila Nadrljanski, izabrana u znanstveno-nastavno zvanje redoviti profesor za područje društvenih znanosti, polje informacijske i komunikacijske znanosti.

1984.g. na Fakultet elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje u Splitu, smjer industrijska elektronika i automatizacija na energetici.
1990. diplomirala je na Filozofskom fakultetu u Zadru pedagošku skupinu predmeta i dobila zvanje profesora.
1994. obranila je magistarski rad na FESB-u pod nazivom »Simulacija sustava upravljanja vrpčastim industrijskim dozatorom«.
2006. Zapošljava se na Pomorskom fakultetu u Splitu.
2006. doktorirala je na temi pod naslovom „Metodičko metodološki model obrazovanja na daljinu“, te stekla akademsko zvanje doktora informacijskih znanosti u polju komunikologija na znanstvenom doktorskom studiju iz INFORMACIJSKIH ZNANOSTI na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zadru.
2009./2010. angažirana na doktorskom studiju u Rijeci na Pomorskom fakultetu.
2014./1015.; 2015./2016.; 2016./2017.; 2017/2018. Angažirana kao gost profesor na Fakultetu za mediteranske poslovne studije Tivat.
2014./1015. 2015./2016.; 2016./2017; 2017/2018 Angažirana kao gost profesor na Pomorskom fakultetu u Baru.
2015. Imenovana i uvrštena u Listu experata za akreditaciju studijskih programa u Crnoj Gori i Listu experata za akreditaciju studijskih programa u Hrvatskoj
2016. NAFSA, Association of International Educators ID 159524
2016. angažirana na doktorskom Sveučilišta u Rijeci, odjel Informatika.
14.12. 2017. Izabrana u znanstveno-nastavno zvanje redoviti profesor za područje društvenih znanosti, polje informacijske i komunikacijske znanosti.
2017./2018. Angažirana na doktorskom studiju Nautika u Turizmu na Univerzitetu Adriatik Bar u Crnoj Gori.

Dr.sc. Đorđe Nadrljanski, znanstveno polje: informatika i informacijske tehnolgije; kolegiji; Menadžement informacijskih sistema, Informacijski sistemi, Metodologija znanstvenog rada i Informatika u obrazovanju. Diplomirao je na Fakultetu strojarstva u Beogradu 1968., a magistrirao 1973. Obranio je doktorsku disertaciju u području kibernetike i informacijskih znanosti na Fakultetu političkih znanosti u Beogradu 1977. 1984. je izabran za redovitog profesora u znanstvenom području informatika i informacijske tehnologije.

Dr.sc. Đorđe Nadrljanski ima bogat znanstveni i stručni opus; autor je 62 knjige (više od 300 znanstvenih radova i 70 projekata u području informatike). Nadzirao je 22 doktorske disertacije, 46 magistarskih radova i 15 stručnih radova te je bio mentor na oko 250 radova. Predavao je kao gostujući profesor na redovnim i poslijediplomskim studijima informatike na fakultetima u Novom Sadu, Beogradu, Rijeci, Splitu, Zadru, Osijeku i Zagrebu.

Dekan je na Visokoj školi za inspekcijski i kadrovski menadžment u Splitu

E-mail: Autori

Naslov: Digitalno okruženje i obrazovanje
Autor: Grupa autora
Broj stranica: 84
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2018.
ISBN: 978-953-336-457-5
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.