DEVET LJUBAVNIH I JEDNA ISKRENA, Nevenka Koščić

SKU: W-1452

9,95  (74,97 kn)

Nakladnik: Redak

Autor: Nevenka Koščić

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

U knjizi je devet ljubavnih pripovijedaka i jedna ljubavno- iskrena, koje su djelomično autobiografske, djelomično se oslanjaju na neke događaje iz života autorici bliskih osoba, a dio je čista fikcija ili mašta. Čak i one pripovijetke u kojima postoji trag istinskih zbivanja, nisu čista istina, već su obogaćene nepostojećima događajima. Osim ljubavne tematike autorica se u svih 10 pripovijedaka dotiče političkih zbivanja u Republici Hrvatskoj i bivšoj državi, te jednim skromnijim dijelom ratnih događanja tijekom 90-tih godina prošlog stoljeća, uz preispitivanje osobnog odnosa s vjerom, Crkvom i Bogom.

 

Bilješka o autorici:

Nevenka Koščić, rođena 1949. godine u Novskoj gdje je završila osnovnu školu i Gimnaziju prirodoslovno- matematičkog smjera, a školovanje je nastavila u Zagrebu na Fakultetu političkih nauka. Krajem studija seli se u Rijeku, gdje je cijeli radni vijek, 35 godina, radila kao dopisnik „Večernjeg lista“. Kao i svi novinari-dopisnici bavila se temama iz raznih područja, od školstva, zdravstva i kulture, do crne kronike. Tijekom 35 novinarskih godina napisala je desetke tisuća vijesti, izvještaja, reportaža, osvrta, kritika i tekstova drugih novinskih formi, ne samo za „Večernji list“ već i za publikacije koje su objavljivale školske i vjerske institucije. Pisana riječ bila je uvijek najvažnija sastavnica njezina života, a nakon kraćega „odmora od pera“ odlučila se okušati u literarnom djelovanju. Prvi roman „Sedam sr(j)etnih grijeha“ objavila je 2022.godine.

 

Naslov: Devet ljubavnih i jedna iskrena
Autorica: Nevenka Koščić
Broj stranica: 118
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2023.
ISBN: 978-953-336-946-4
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.