CRO - LIFE, Joško Badžim

CRO – LIFE, Joško Badžim

SKU: W-1333

23,23  (175,03 kn)

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:

U knjizi se daje lapidaran prikaz nekih važnijih epizoda hrvatske i s njom povezane međunarodne političke povijesti te se nastoji rasvijetliti neke prikrivene dimenzije povijesnih i aktualnih političkih procesa i time doprinijeti boljem razumijevanju hrvatske, regionalne i međunarodne političke i sigurnosne situacije. Prema mnogim pokazateljima, Hrvatska i svijet u cjelini, nalaze se u turbulentnom i kritičnom razdoblju egzistencije, što potiče na temeljito preispitivanje dosadašnjeg kursa te na povratak tradicionalnim i autentičnim nacionalnim i univerzalnim vrijednostima i interesima. U Hrvatskoj je to, kao i u mnogim drugim državama, preliminarno povezano s pitanjem obnove nacionalnog suvereniteta i istinske demokracije.

 

Bilješka o autoru:

Joško Badžim rođen je 1967. g. u Šibeniku. Prije umirovljenja radio je u hrvatskim sigurnosno – obavještajnim institucijama na operativnim, analitičkim i pravnim poslovima, pored ostaloga i kao voditelj analitičke službe. Studirao je na Pravnom fakultetu u Zagrebu gdje je i doktorirao 2012. g. Oženjen je, ima dvoje djece. Živi u Zagrebu.

Ključne riječi:

Link:

E-mail: Joško Badžim

 

Naslov: Cro – Life
Autor: Joško Badžim
Broj stranica: 444
Nakladnik: Vlastita naklada
Godina izdanja: 2022.
ISBN: 978-953-50224-0-4
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

 

Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.