ČETIRI ČAROBNE RIJEČI, Marica Žanetić Malenica

ČETIRI ČAROBNE RIJEČI, Marica Žanetić Malenica

SKU: W-0762

13,27  (99,98 kn)

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:

U knjizi je objavljeno 45 pjesama namijenjenih djeci više vrtičke dobi te nižih razreda osnovne škole, u kojima baka Marica progovara iz perspektive svoje unuke Eve. Veseli su to, rimovani, dječjom začuđenošću i bezazlenošću obojeni stihovi, koji kao da rastu s djevojčicom i njezinim spoznavanjem svijeta oko sebe. Pjesme obuhvaćaju cijelu lepezu doživljaja koji obilježavaju dijete i njegovo djetinjstvo, od velikog čuđenja samim dolaskom na ovaj svijet pa do optimističnog doživljaja početka školovanja. Pjesme su to u kojima ćutimo kako dijete raste – u čudu, ljepoti i brojnim pitanjima. Humor i zaigranost, tako svojstvena i potrebna svakom djetetu, progovara iz ovih stihova i iskri djetinjom naivnošću i jednostavnošću. Zaigrani su to stihovi koji bi ponekad, baš poput svakog djeteta, iskočili iz zadane rime.

Zbirka pjesama ilustrirana je crtežima sedmogodišnje unuke Eve.

Bilješka o autorici:

Marica Žanetić Malenica je umirovljena novinarka, članica ULKU „Vlaho Bukovac“ u Splitu. Piše pjesme, pretežno ljubavne, kao i one za djecu.

Piše i prozu, putopisne reportaže i kraće priče, a svoje radove objavljuje u on-line časopisu za književnost „Kvaka“ te na portalu HGB.

Do sada je objavila zbirku ljubavnih pjesama „Da je noćas bilo“ (Redak, 2018), a neke pjesme i priče su joj uvrštene u razne zbornike.

Ključne riječi: Eva, djevojčica, baka, mama, tata, brat, vrtić, škola…

E-mail:  Marica Žanetić Malenica

Naslov: Četiri čarobne riječi
Autor: Marica Žanetić Malenica
Broj stranica: 104
Nakladnik: ULKU „Vlaho Bukovac“ – Split
Godina izdanja: 2018.
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.