CESTA SANJARA, Barica Šljivarić - Buttel

CESTA SANJARA, Barica Šljivarić – Buttel

SKU: W-0586

11,41  (85,97 kn)

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Bilješka o autorici:

Barica Šljivarić rođena Buttel, 04. rujna 1967. g. u Slavonskom Brodu. Osnovnu školu završila je u Lužanima gdje je provela djetinjstvo, a srednju u Sl. Brodu. Po zanimanju prodavač i njegovateljica. Radi kao prodavačica u Sl. Brodu.

Udana je majka dvoje djece sin Bojan i kćerka Tamara. Baka dviju djevojčica Anete i Doris. Živi sa obitelji u Starom Slatiniku, Općina Brodski Stupnik. Piše poeziju od 1990 g. i stihove za tamburaške pjesme u suradnji sa TS «Širok Šor». Više godina sudjeluje na Smotri tamburaša u Slavonskom Kobašu sa svojom kumom Josipom Hmilevski koja uglazbljuje i pjeva njezine stihove.

Godine 2007. i 2008. objavljene su njezine pjesme u izdanjima Zavičajnog društva Stari Slatinik čiji je i sama član. Svoju prvu zbirku pjesama pod nazivom «Bez tebe nije dan« izdala je 2003. g. u Zg, a posvećena je pokojnom bratu Daliboru.

Naslov: Cesta sanjara
Autorica: Barica Šljivarić – Buttel
Broj stranica: 118
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2016.
ISBN: 978-953-336-366-0
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.