BRANITELJSKA TRANTIKA, Dražen Bunjevac

SKU: W-1381

13,00  (97,95 kn)

Autor: Dražen Bunjevac

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Braniteljska trantika je knjiga zapisa o Domovinskom ratu i sudionicima tragičnih zbivanja u Hrvatskoj početkom devedesetih godina prošloga stoljeća. Njena koncepcija kronološki je bazirana čijih osam od jedanaest poglavlja vojno terminološkog nazivlja vrlo vješto, zanimljivo i veselo objašnjavaju povod, razlog i značaj objavljivanja. Nastala iz obljetničarskog okupljanja glavnih aktera kroz prikazane priče, anegdote i komentare na različitim dijalektima ona se vrlo precizno i iz prve ruke istinito dotiče svakodnevice.

Bilješka o autoru/autorici:

Dražen Bunjevac je rođen 1967. godine u Virovitici gdje je pohađao i završio osnovno i srednje obrazovanje. Do sada je objavio dvije knjige; Ulcama i mostovima sjećanja, tragovima zavičaja i zbirku kolumni Virovitičkoga lista pod nazivom Iz mikeškog kuta na starosjedilačkom dijalektu.

 

Naslov: Braniteljska trantika
Autor/autorica: Dražen Bunjevac
Broj stranica: 128
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2023.
ISBN: 978-953-336-978-5
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.