BLJESKOVI, Elizabeta Majstorović

BLJESKOVI, Elizabeta Majstorović

SKU: W-1327

10,62  (80,02 kn)

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:
Vanesa je tinejdžerica koja dolaskom u srednju školu upoznaje Danijela, mladića koji ju je iz nepoznatog razloga zaintrigirao. Roman prati Vanesine doživljaje i osjećaje, njezino odrastanje i lekcije koje uči o životu.

Bilješka o autorici:
Elizabeta Majstorović (r. Kovačić) rođena je 2. veljače 1993. u Virovitici. U rodnome gradu završila je osnovnu i srednju školu, a na fakultet odlazi u Zagreb. Godine 2016. diplomirala je kroatistiku (nastavnički smjer) i pedagogiju na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Sudjelovala je na brojnim književnim natječajima, između ostalog i na međunarodnom književnom natječaju Kristalna pepeljara za najbolju kriminalističku priču u organizaciji Ogranka Matice hrvatske u Virovitici. Godine 2022. u zborniku Kristalna pepeljara objavljena je i njezina priča T u srcu.

Ključne riječi: roman, roman za mlade, ljubavni roman, ljubav, prijateljstvo, adolescencija, odrastanje

Naslov: Bljeskovi
Autorica: Elizabeta Majstorović
Broj stranica: 128
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2022.
ISBN: 978-953-336-863-4
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

 

 

 

Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

 

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.