ADAMAS, SVA SNAGA JE U TEBI, Nada Komazec

SKU: W-1427

20,00  (150,69 kn)

Autor: Nada Komazec

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Ova knjiga pod naslovom Adamas sadrži autobiografske poučne priče, sve od djetinjstva pa kroz duhovni rast, sazrijevanje i nadrastanje samoga sebe kroz godine života. Knjiga je namijenjena svakome, a posebno mojoj djeci i unucima. Pišem o svojim iskustvima i spoznajama, a pouke naučenih lekcija ostavljam budućim generacijama.

Moj život su obilježili posebni uspjesi nakon zapreka koje sam morala prebroditi. Kroz sve uspone i padove najvažniji mi je bio odgoj moje djece, kao i briga o učenicima u školi u odgojnom i obrazovnom smislu. Uvijek mi je bilo najvažnije prenošenje znanja, iskustava i podrške mladim generacijama

 

Bilješka o autorici:

Nada Komazec rođena je 8. srpnja 1955. godine u Ogulinu. Nakon osnovne škole završila je gimnaziju u Ogulinu. Nakon toga je studirala engleski jezik na Pedagoškoj akademiji u Rijeci, a kasnije na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Diplomirala je za profesora engleskog jezika i književnosti.

Predavala je engleski jezik dvadeset godina. Radila je kao sudski tumač za engleski jezik. Pri Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu završila je bibliotekarstvo i položila stručni ispit za rad u školskoj knjižnici, a kasnije postala diplomirani knjižničar i stručni suradnik mentor. Godinama je predano radila sa školskom djecom, educirala učenike i održavala radionice (Borba protiv ovisnosti, Opasnosti interneta itd.) Aktivno se bavila ekologijom I sudjelovala na međunarodnim seminarima. Radila je za mnoge projekte. Lektorirala je Karlovački vodič na engleskom jeziku.

Pripremala je brojne književne i likovne izložbe u svojoj školi, večeri poezije, književne susrete, kvizove, te školska natjecanja, te organizirala redovite odlaske na Interliber, sajam knjiga.

Objavila je prvu knjigu 2016. godine, metodički vodič za nastavnike engleskog jezika, Learning Grammar Should be Interesting and Enjoyable. Tu je sažela svoje dvadesetgodišnje iskustvo rada u nastavi engleskog jezika, obrada gramatike na zanimljiv i suvremen način. Razvijala je kod djece funkcionalno mišljenje. 2020. godine je izdala knjigu Opasnosti Interneta, koja je namijenjena svakome, a posebno djeci i roditeljima, kako bi se mogli zaštititi od raznih prijevara.

E-mail: Nada Komazec

 

Naslov: Adamas, Sva snaga je u tebi
Autorica: Nada Komazec
Broj stranica: 104
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2023.
ISBN: 978-953-336-926-6
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.