50 NIJANSI ŽIVOTA, Dijana Perišić Vukobratović

50 NIJANSI ŽIVOTA, Dijana Perišić Vukobratović

SKU: W-1314

11,95  (90,04 kn)

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:

Život nije crno-bijeli film, život je film u boji. Između crnog i bijelog mnogo nijansi postoji. Sami oslikavamo svoje životno platno nijansama života – velikim i malim trenutcima koji nas obilježavaju, a na koje reagiramo različitim potezima kista. Autorica progovara o malim stvarima, velikim emocijama, sudbini, prijateljstvu, ljubavi, roditeljstvu…stvarima koje život znače, o trenutcima u kojima se smije i plače. Nijedna sudbina nije ista. U tome je čar, svatko je svoj portretist, slikar.

 

Bilješka o autorici:

Dijana Perišić Vukobratović, autorica zbirke pjesama, rođena je u Zagrebu 1972. godine, gdje završava osnovnu i srednju školu. Ljubav za književnošću odvela ju je na Filozofski fakultet gdje je studirala komparativnu književnost i talijanski jezik.

Po struci je specijalistica za digitalni marketing, a njezino usko područje rada i zanimanja jesu: copywriting, content writing i ghostwriting. Vlasnica je obrta za marketing i usluge.

Nakon stjecanja zvanja specijalistice za digitalni marketing na Visokom učilištu Algebra, u potpunosti se posvećuje kreativnom pisanju. Copywriting je usavršavala u Centru za kreativno pisanje – CeKaPe, gdje danas radi kao voditeljica radionice copywritinga.

Kreativna i svestrana spisateljica radi na više područja kao: copywriter, content writer, bloger te pisac iz sjene (ghostwriter). 

Svoju kreativnost potpuno oslobađa u pisanju poezije i proze, prigodnih čestitki, govora, duhovitih aforizama te organiziranju radionica kreativnog pisanja. 

Prvom zbirkom poezije otvara nam vrata svoje spisateljske intime.

 

 

 

Ključne riječi: poezija, život, životna poezija, ljubav, smrt, mladost, starost, majka, otac, dijete, umjetnost, pisanje, kreativno pisanje, pjesme, književnost, strast, inspiracija, motivacija

Link: www.lukantea-copywriting.com

 

Naslov: 50 nijansi života
Autorica: Dijana Perišić Vukobratović
Broj stranica: 64
Nakladnik: Redak
Godina izdanja: 2022.
ISBN: 978-953-336-852-8
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

 

Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.