U KORIST SVOJE ŠTETE, Maja Lj.

U KORIST SVOJE ŠTETE, Maja Lj.

SKU: W-1268

13,14  (99,00 kn)

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:

Priča počinje iz perspektive glavne junakinje Eme koja se budi u psihijatrijskoj ustanovi, upoznaje razne ljude te priča njihove priče i zašto su završili tu gdje jesu. Kritizira društvo, ali i same likove. Govori o nasilju te borbi s različitim psihijatrijskim poremećajima kao i o borbi za normalan život. Knjiga je surova, bolna i oštra te proizvod mašte, ali ne štedi ne bolesne ni zdrave.

 

Bilješka o autorici:

Autorica je studentica koja se i sama borila sa depresijom, te se bavi terapijskim pisanjem – bilo ono iz mašte ili realiteta. Tanka je granica.

 

Ključne riječi: Šteta, psihijatrija. ustanova, bolest, liječenje, droga, alkohol, psihijatar, depresija, samoubojstvo, shizofrenija, ljubav, bol, patnja, mržnja, nasilje.

 

 

Naslov: U korist svoje štete
Autorica: Maja Lj.
Broj stranica: 116
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2022.
ISBN: 978-953-336-816-0
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

 

Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.