TEORIJA IGRE ili POSTOJI LI KRAJ?, Kaja Šegvić

TEORIJA IGRE ili POSTOJI LI KRAJ?, Kaja Šegvić

SKU: W-0414

13,14  (99,00 kn)

Autor: Kaja Šegvić

Nakladnik: Kaja Šegvić

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:

„Ako ste se ikada zapitali koja je svrha vašeg života, ovo je knjiga za vas i samo za vas. Napisala sam je iz jednog jedinog razloga – iz želje da podijelim s vama istinu o svijetu koji nas okružuje. Istinu koja mi se, nakon naporne borbe sa spoznajom o smislu moga vlastitoga života, usred ovog relativnog svijeta pokazala kao neosobna i apsolutna.

Želim vas dovesti do mjesta na kome sada stojim i vidim svijet na dlanu. Potaknuti vas da osjetite ono što osjećam.

Otkada sam logički ‘posložila kockice u glavi’, više jednostavno ne mogu biti nezadovoljna. Ne mogu biti nesretna, ne mogu biti sebična. Ne mogu biti uvjetovana nikakvim životnim okolnostima, nikakvim stvarima koje se dešavaju oko mene. Nemam nikakvih problema, niti ih ikada više i mogu imati.

Ovom knjigom želim pokazati – upravo vama – kako i vi, sve to, vrlo jednostavno možete postići. Ona je predviđena da vam pruži optimističan i lagodan pogled na život. Da vam pokaže optimizam koji je više od pukog očekivanja da će se uvijek dogoditi najbolja moguća situacija. Različit pojam od pokornog prepuštanja božjoj volji koja zna bolje od nas zbog čega se stvari dešavaju onako kako se dešavaju. Optimizam koji vam želim pokazati je upravo nasmiješeni optimizam samoga boga, koji zna da se sve dešava točno onako kako je potrebno i sigurnost da se to nikada neće promijeniti.“

Bilješka o autorici:

Kaja Šegvić rodila se na Zemlji 11.01.1974. godine u gradu Splitu, na Mediteranu.

Diplomirala je matematiku na PMF-u u Zagrebu, glavnom gradu države koju ovdje zovu Hrvatska. Putem svoje umjetnosti i multimedijalnog izričaja želi podijeliti sa svima ljepotu i jednostavnost konačne istine o ovome svijetu i nama samima.

Do sada je objavila knjige „Teorija igre ili Postoji li kraj?“ (2004) u kojoj govori o spoju matematike, duhovnosti i konačne istine postojanja, kao i dvije zbirke poezije: „Dođi, neka se raspukne vrijeme!“ (2004) i „Hohot drveća nadvisuje nas za krošnju“ (2006).

Imala je više samostalnih izložbi slika, počevši od 2008. godine, a njeni radovi iz ciklusa „More“ od 2013. godine krase ulaz i predvorje u novo splitsko Rodilište. Autorica je i animirano-igranog filma „Kava je gotova“ u trajanju od 4 minute, koji govori o prirodi stvarnosti i više njenih dimenzija, ostvarenog u suradnji sa ustanovom Zagreb-film (2011).

U razdoblju od 2011-2013. godine objavljuje kolumne pod nazivom „Stvaranje novoga svijeta“, koje su izlazile nedjeljom u dnevnim novinama „Slobodna Dalmacija“. Objedinjene kolumne izdaje 2014. kao knjigu naziva „STVARANJE NOVOGA SVIJETA“, koja sa ovim naslovom/romanom „USTA PUNA ZEMLJE“ na neki način tvore nerazdvojivu cjelinu.

Ključne riječi: istina, ljubav, kaja, segvic, matematika, prosvjetljenje, samorazvoj, samopomoć, trasformacija svijesti, duhovnost i znanost

Link: kajasegvic.bloger.hr
E-mail: Kaja Šegvić

Naslov: Teorija igre ili Postoji li kraj?
Autorica: Kaja Šegvić
Broj stranica: 314
Nakladnik: Kaja Šegvić
ISBN: 953-99453-0-5
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.