STVARANJE NOVOGA SVIJETA, Kaja Šegvić

STVARANJE NOVOGA SVIJETA, Kaja Šegvić

SKU: W-0402

10,49  (79,04 kn)

Autor: Kaja Šegvić

Nakladnik: Vlastita naklada

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:

Knjiga ‘STVARANJE NOVOGA SVIJETA’, autorice Kaje Šegvić, sastavljena je od objavljenih kolumni autorice. Napravljena je kao vodič kroz proces vaše osobne transformacije, do konačne spoznaje o vama samima i o prirodi svijeta oko vas… – Ako to poželite!

UKLJUČUJE:

1- KAKO STVORITI NOVI SVIJET? (osobna transformacija)
2- TEORIJA ŽIVOTA (što je to život i tko smo mi, uistinu?)
3- PORUKE ZA ŽIVOT (pitanja i odgovori na teme iz života)

“Tko smo? Što smo? – I uistinu GDJE SMO to mi u cijeloj ovoj priči o STVARNOSTI? U ovoj knjizi možete pronaći dovoljno putokaza koji vas mogu usmjeriti na vašem osobnom putu do vaše osobne istine. Ta istina će se na kraju pokazati svakom vjernom tragaocu kao potpuno neosobna i apsolutna, ali to ne mijenja činjenicu da je put svakoga tragaoca do nje u potpunosti osoban i jedinstven, kao što smo i mi sami.“

Bilješka o autorici:

Kaja Šegvić diplomirana je inženjerka matematike. Rođena je u Splitu 1974. godine. Putem svoje umjetnosti i multimedijalnog izričaja želi podijeliti sa svojom publikom ljepotu i jednostavnost konačne istine o ovome svijetu i nama samima. Do sada je objavila knjigu „Teorija igre ili Postoji li kraj?“ (2004) i dvije zbirke poezije: „Dođi, neka se raspukne vrijeme!“

(2004) i „Hohot drveća nadvisuje nas za krošnju“ (2006). Imala je više samostalnih izložbi slika, a njeni radovi iz ciklusa „More“ odnedavno krase ulaz i predvorje u novo splitsko Rodilište. Njen autorski animirano-igrani film „Kava je gotova“ (2011), ostvaren u suradnji sa Zagreb-filmom, prikazuje na umjetnički način samu prirodu stvarnosti i zapletenost više njezinih dimenzija.

U razdoblju od 2011-2013. godine objavljivane su njene kolumne pod nazivom „Stvaranje novoga svijeta“, u dnevnim novinama „Slobodna Dalmacija“. One su sakupljene i tiskane u obliku ove knjige kao pomoć čitateljima na putu njihove osobne transformacije.

Autoričin prvi roman, „USTA PUNA ZEMLJE“, na neki način sa ovom knjigom kolumni tvori nerazdvojivu cjelinu i pojašnjava kako je to čovječanstvo došlo do ovoga trenutka u vremenu u kome je osobna transformacija svakog pojedinog čovjeka upravo slijedeći korak evolucije čitave naše vrste.

Ključne riječi: istina, ljubav, kaja, segvic, kolumne, prosvjetljenje, novi svijet, samorazvoj, samopomoć, trasformacija svijesti

Link: kajasegvic.bloger.hr
E-mail: Kaja Šegvić

Naslov: Stvaranje novoga svijeta
Autor: Kaja Šegvić
Broj stranica: 172
Nakladnik: vlastita naklada
Godina izdanja: 2015.
ISBN: 978-953-99453-2-7
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.