SAMO JEDNO LJETO, Valentina Story

SAMO JEDNO LJETO, Valentina Story

SKU: W-0814

18,58  (139,99 kn)

Autor: Valentina Story

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:

14.07.1993. moja sreća bila je pored mene, nisam je trebala pronalaziti jer je jednostavno bila tu i mirno spavala. A onda… pet dana nakon, nitko od nas dvoje nije mogao mirno spavati. Trebali smo biti izgubljeni kako bismo se ponovno pronašli. I jesmo. Samo što je trebalo skoro devetnaest godina da se pronalazak dogodi i umjesto da nakon svega imamo cijeli život zajedno, dobili smo samo jedno ljeto. Između pronalaska postali smo odrasli ljudi s prepuno snova i želja za ostvariti. Sudbina je još jednom okrutno umiješala prste i rekla: “Zajedno ih ne možete ostvariti, imat ćete ili samo jedno sretno ljeto ili cijeli život neispunjenih snova i loše budućnosti.” Budućnost smo trebali graditi odvojeno i to je bio jedini uvjet od kojeg ćemo preživjeti.

Ljubav je sve, ali u okrutnom stvarnom svijetu, od ljubavi se ne može živjeti.

Bar imamo samo jedno ljeto i moramo ga proživjeti kao cijeli jedan život. I hoćemo. Ako se prije nego što shvatimo tko smo ne poubijamo. Jer postoji jedan mali problem. Moja sreća je velika nesreća. Bar mislim da je tako. Kad bih samo znala koliko sam u krivu.

Bilješka o autorici:

Valentina Story je rođena 14.07.1993. godine u Dubrovniku. Obožava mačke, knjige i čokoladu. Piše na platformi Wattpad pod imenom Valentiina_story, te vodi knjišku stranicu pod nazivom DNA PRIČA AUTOR. Feministica u duši. Sanjar po prirodi. “Samo jedno ljeto” njezin je prvi objavljeni roman.

Ključne riječi: #roman #tinejdžeri #ljeto #more #sunce #ljetnapriča #Dalmatinac #Zagrepčanka #zvijezde #plaža #priče

Link: https://www.wattpad.com/user/valentina_story
E-mail:  Valentina Story

Naslov: Samo jedno ljeto
Autor: Valentina Story
Broj stranica: 526
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2018.
ISBN: 978-953-336-517-6
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

 

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.