OTORINOLARINGOLOGIJA S KIRURGIJOM GLAVE I VRATA, Grupa autora

OTORINOLARINGOLOGIJA S KIRURGIJOM GLAVE I VRATA, Grupa autora

SKU: W-0911

17,12  (128,99 kn)

Autor: Petar Drviš

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:

Nove spoznaje u dijagnostici i liječenju bolesti uha, nosa i grla te kirurgije glave i vrata rezultirali su potrebom za sastavljanjem novog udžbenika iz otorinolaringologije. Udžbenik „Otorinolaringologija s kirurgijom glave i vrata“ djelo je sedamnaest koautora, izrađen je za potrebe nastave iz predmeta otorinolaringologija i prilagođen je suvremenim edukacijsko – didaktičkim zahtjevima studenata diplomskih studija medicina i dentalna medicina te studija sestrinstva. Ova knjiga predstavlja udžbenik za više studija te može biti korištena u različitom obujmu, prilagođeno pojedinom nastavnom programu.

Bilješka o uredniku:

Doc. dr. sc. Petar Drviš, dr. med. specijalist je otorinolaringolog i subspecijalist audiolog. Pročelnik je Odjela za audiologiju i bolesti uha Klinike za bolesti uha, nosa i grla s kirurgijom glave i vrata Kliničkog bolničkog centra Split. Docent je na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Splitu. Sudjelovao je u organiziciji više stručnih i znanstvenih skupova. Autor je niza znanstvenih članaka te radova prezentiranih na domaćim i međunarodnim znanstvenim i stručnim skupovima. Dobitnik je Plakete grada Zagreba za 2006. godinu kao član tima za kohlearnu implantaciju Kliničkog bolničkog centra “Sestre milosrdnice” u Zagrebu.

Ključne riječi: Otorinolaringologija, ORL, kirurgija glave i vrata

Naslov: Otorinolaringologija s kirurgijom glave i vrata
Urednik: Petar Drviš
Broj stranica: 238
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2019 .
ISBN: 978-953-336-595-4
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.